• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.05.2022

12:30

NATO čestitao Ukrajini pobedu na Evroviziji, "lepa pesma" svedoči o hrabrosti u ratu sa Rusijom!

Printscreen

Vesti

NATO čestitao Ukrajini pobedu na Evroviziji, "lepa pesma" svedoči o hrabrosti u ratu sa Rusijom!

Podeli vest

Zamenik šefa Severnoatlantske vojne alijanse Mirčea Ðoana čestitao je Ukrajini pobedu na takmičenju za Evrosong i ocenio da "lepa pesma" svedoči o hrabrosti te zemlje u ratu protiv Rusije

Ministri spoljnih poslova NATO okupili su se u Berlinu da razgovaraju o mogućem članstvu Finske i Švedske u alijansi i ruskoj invaziji na Ukrajinu, a zamenik generalnog sekretara NATO, rumunski diplomata Mirčea Ðoana tom prilikom je čestitao Ukrajini pobedu na Evroviziji, preneo je Rojters.

"Želim da čestitam Ukrajini na pobedi na Evroviziji. Videli smo ogromnu podršku javnosti iz Evrope i Australije zbog hrabrosti. Naravno, i pesma je lepa", kazao je Ðoana.

Nekadašnji ministar spoljnih poslova Rumunije predsedava ministarskim sastankom NATO jer je generalni sekretar Jens Stoltenberg pozitivan na kovid.

Ukrajinski predstavnici pobedili su na Evrosongu sa pesmom Stefanija, a Ðoana je pobedu prokomentarisao u kontekstu rata u Ukrajini i solidarnosti alijanse sa Kijevom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 1 godinu

Ukrajina je pobedila na Eurosongu isto kao što vodi borbu protiv Rusije. "Uz malu pomoć svojih prijatelja".

Goran

pre 1 godinu

Uskoro će i sile osovine NATO 4 Rajha da propevaju. Živi bili pa videli.

ratko

pre 1 godinu

NAto e bas mozete Putinu i Rusiji da pop... ako vam dozvoli,stoko nacisticka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija