• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.05.2022

16:58

ZAHAROVA OSULA PALJBU PO ZELENSKOM: Gde to ima da predsednik jedne države predaje teritoriju građanima druge države, a ne daje im državljanstvo?!

Vesti

ZAHAROVA OSULA PALJBU PO ZELENSKOM: Gde to ima da predsednik jedne države predaje teritoriju građanima druge države, a ne daje im državljanstvo?!

Podeli vest

Kijevski režim građanima Poljske "predaje teritoriju svoje države" time što im dodeljuje posebna prava, a time ujedno legalizuje zauzimanje Ukrajine, napisala je na svom Telegram kanalu portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova

- Ne separatisti, već sam predsednik predaje građanima druge države prava na teritoriju svoje države, ne dajući im državljanstvo Ukrajine. Dok navodno čuva sopstveni identitet kijevski režim ga osam godina uništava otvarajući vatru na svoje, a sada i radeći neverovatnu stvar - legalizujući de-fakto zauzimanje svoje države - objavila je Zaharova, prenosi Sputnjik.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je u Vrhovnoj radi izjavio da je postignut dogovor sa rukovodstvom Poljske o pojednostavljenom režimu prelaska granice između dve države i dodao da je sadašnja situacija "nevoljno naterala Ukrajinu i Poljsku da zaborave na sporove oko zajedničke prošlosti", navodi Sputnjik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Zdera

pre 1 godinu

Jel ova "naduvana"??? Ako ima pojednostavljen rezim to je ko ono da udjes sa licnom kartom u Makedoniju ili BiH ne treba ti pasos. To sta Zaharova prica nema veze jedno sa drugim, izgled da je "prolupala".

ChuChu

pre 1 godinu

Gospođa je etalon mudrosti, moralnosti, časti i poštenja !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija