• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji webtribune

24.05.2022

08:25

TAJNA KOJA JE UPLAŠILA MOSKVU! Rusi pronašli u Dnjepropetrovskoj oblasti četiri balističke rakete spremne za upotrebu, ali i tone toksičnog goriva...

printscreen

Vesti

TAJNA KOJA JE UPLAŠILA MOSKVU! Rusi pronašli u Dnjepropetrovskoj oblasti četiri balističke rakete spremne za upotrebu, ali i tone toksičnog goriva...

Podeli vest

Četiri interkontinentalne balističke rakete spremne za upotrebu pronađene su početkom aprila u jednom od Pavlogradskih preduzeća u Dnjepropetrovskoj oblasti

Lanseri za njih nisu mogli biti pronađeni, ali stručnjaci su sigurni da je to samo pitanje vremena. Otkriće interkontinentalnih balističkih raketa je nepobitan dokaz da strane sile već dugo razvijaju nuklearni program u Ukrajini.

Na nekoliko desetina metara od raketa "RS-22", koje su pronađene i u Mašinskom kombinatu Pavlograd, nalazilo se oko dve hiljade tona raketnog goriva, koje je veoma toksično.

Nakon otkrića raketa i stepenica do njih, stručnjaci ne isključuju još jednu provokaciju iz Kijeva.

Nije isključeno da se ICBM spremne za lansiranje sada mogu nalaziti u drugim ukrajinskim preduzećima. Strani faktori mogu da gurnu Oružane snage Ukrajine na provokativne akcije upotrebom nuklearnog oružja.

Sve ovo potvrđuje da se specijalna operacija Oružanih snaga RF u Ukrajini pokazala blagovremenom i omogućila da se spreče negativne posledice mogućih akcija Kijeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pirko

pre 1 godinu

Šta sve može za druge da odradi drogirani magarac? On se ne pita ništa, a zanima me kakav je to nazovi predsednik banana države od preko 40 miliona stanovnika koji ima još pasoše naj manje dve države? Da su ispalili te balističke rakete na Rusiju, protiv udar bi bio strašan. Milioni ukrainaca bi izginuli, a hazarski drogiraš bi zbrisao u rezervnu domovinu.

Cika Sale

pre 1 godinu

Tacno si rekao ali kad je neko satanista i zakleo se umesto Bogu zakleo se satani njega ne interesuje Narod i neduzna Deca bojim se da su sve planirali onaj smrdljivi ( vec je mrtav ) Soros i njegovi klijenti podanici dzonson baiden i ostali neznalice bice svasta sa ovim Svetom videces daj Boze da se sve zavrsi kako treba ali neverujem.

vladimir

pre 1 godinu

Još 20015. godine jedan američki naučnik LM kiji je radio u laboratorijama nuklearnog oružja izjavio je: "Mene brine poludela kijevska fašistička hunta kontrolisana od strane vlade Amerike koja može izazvati planetarnu katasrtofu imajući u vidu da je (Amerika ) Džon Keri poklonilo 4 atomske bombe, novembra 2014. godine Ukrajini". Ako malo noš analiziramo, da je sin američkog predsednika Džoa Bajdena, Hunter i zet Džona Kerija, organizovali su aranžmane za ukrajinske Laboratorije bioloških otrova biće nam jasno u šta je ušla Okupirana Evropa od strane Amerike. U Ukrajini je tako Amerika izgradila 31 laboratoriju za proizvodnju biološkog oružja. Eksperimenti su vršeni na buvama, krpeljima, komarcima, pticama, i slepim miševima sa najopasnijim bakterijama i virusima. Ebolom, antraksom, velikim boginjama, meningitisom, Clostridium botulinum čiji otrov je toliko jak da je smrtna doza 1, 2 nanograma/ kg težine čoveka, a 4 kg može otrovati sve živo na planeti. Italijanski novinar i publicista Fabrio Đuzepe Karlo Karizo , objavljeno je naslov "Buča" , podnaslov, " Satanino novinarstvo uzvišava laži nacista da odvrati pažnju od stvaranja Novog svetskog poretka i velikom resetovanju. On je i očevidac o nameštaju tkz masakra. Međutim neki neki zapadni lideri, kao što su nemački savezni kancelar Olaf Šolc, francuski predsednik Emanuel Makron, i naravno britanska ministarka spoljnih poslova Liz Trus , premijer Boris Džonson, već su stali u red da promovišu lažni narativ" . Naravno dokumentovanim činjenicama i svedocima danas znamo šta se tamo dogodilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija