• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

25.05.2022

08:29

Masakr u Teksasu! Dve učenice (10) se i dalje vode kao nestale!

printscreen/googlemaps

Vesti

Masakr u Teksasu! Dve učenice (10) se i dalje vode kao nestale!

Podeli vest

Nekoliko sati nakon što je osumnjičeni napadač Salvador Ramos navodno ubio 22 osobe, uključujući 19 dece, devojčice se i dalje vode kao nestale

Dve porodice i dalje strahuju za svojom decom, dan nakon pucnjave u Osnovnoj školi Rob u gradiću Uvalde u Teksasu. Elia Kruz Torez (10) i Anabel Gvadalupe Rodrigez se nisu vratile kući.

Nekoliko sati nakon što je osumnjičeni napadač Salvador Ramos ubio 21 osobu, uključujući 19-oro dece, 10-godišnja Elia Kruz Torez se i dalje vodi kao nestala. Nije uspostavila nikakav kontakt sa svojom porodicom, koja je zabrinuta da je mrtva, rekao je njen deda za Foksnjuz.

Još jedan otac je rekao za Foksnjuz da je njegova ćerka nestala nakon smrtonosne pucnjave. Anabel Gvadalupe Rodrigez je učenica osnovne škole Rob u Uvaldeu i njena fotografija je data Teksaškim rendžersima.

Podsećamo, ubica Salvador Ramos (18) ušao je u školu i otvorio vatru. Policija u Uvaldeu odgovorila je sinoć na poziv u pomoć, posle pucnjave u Osnovnoj školi Robb, u kojoj nastavu pohađaju deca od 2. do 4. razreda, starosti od 7 do 10 godina.

 

 

Ubica, 18-godišnji muškarac Salvador Ramos, likvidiran je u obračunu sa policijom, rekao je guverner Teksasa Greg Abot sinoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija