• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2022

19:36

VEĆ SMO IM OBARALI AVIONE PA NIJE BIO KRAJ SVETA, TREBA DA UNIŠTIMO SVE AMERIČKE BAZE U EVROPI! Ruski senator poručio Putinu da je vreme da REAGUJE! (VIDEO)

Vesti

VEĆ SMO IM OBARALI AVIONE PA NIJE BIO KRAJ SVETA, TREBA DA UNIŠTIMO SVE AMERIČKE BAZE U EVROPI! Ruski senator poručio Putinu da je vreme da REAGUJE! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski senator predložio je da njegova zemlja napadne američke vojne baze u Evropi kao odgovor na odluku Bajdenove administracije da pošalje raketne sisteme u Ukrajinu

Senator Franc Klincevič rekao je ruskoj državnoj televiziji da bi Rusija trebalo da "uništi" američke baze koristeći "visoko precizno oružje dugog dometa" nakon što su SAD objavile da će poslati Ukrajini artiljerijski raketni sistem M142 HIMARS.

Klincevič je gostovao u emisiji u kojoj se raspravljalo o odluci Bajdenove administracije da pošalje HIMARS u Ukrajinu i rekao je da je "potpuna besmislica" da Ukrajina tvrdi da će se raketni sistem koristiti samo u odbrani. On je tvrdio da je "nemoguće razgovarati sa Amerikancima i Ukrajincima u ovim uslovima".

Senator je rekao da se Rusija obraća Zapadu "sa pozicije tolerancije" i "daje signale kao da se ta linija ne može preći".

 

 

- Ali, nažalost, našu toleranciju i integritet vide kao slabost - rekao je Klincevič, i dodao: "A sada, na mesta gde pošiljke oružja stižu, posebno u Evropu, uzimajući u obzir rusko visoko precizno oružje dugog dometa, vreme je da preduzmemo korake da ih upozorimo.

Senator je rekao da kada su Sovjeti oborili američke avione "svetu nije bio kraj".

- Vreme je da uništimo američke baze, za sada, one u Evropi. Nažalost, to je samo moje lično mišljenje - rekao je on i dodao da Rusija to treba da uradi ako ih Amerika "ne čuje" i krene da ugrožava ruski narod na njihovoj teritoriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija