• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

04.06.2022

21:54 >> 13:53

101. DAN RATA! Eksplozije Donjeckom! Bajden evakuisan iz svoje kuće, ukrajinske trupe granatirale "Gradom" Vorošilovski okrug (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

101. DAN RATA! Eksplozije Donjeckom! Bajden evakuisan iz svoje kuće, ukrajinske trupe granatirale "Gradom" Vorošilovski okrug (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Nastavlja se žestoka borba za Severodonjeck, Rusija prvi put prikazala rad kompleksa za elektronsku borbu "Palantin" koji cilja ukrajinske dronove. Ruski predsednik Vladimir Putin tvrdi da Moskva garantuje prolaz za izvoz žita iz Ukrajine, Kijev otkrio šta se dešava sa zarobljenim borcima iz Azovstalja

22.10 - Samit NATO u Madridu nije krajnji rok za odluku

Samit NATO u Madridu krajem juna nije krajnji rok za donošenje odluke o kandidaturama Švedske i Finske za članstvo, kojima se Turska protivi, izjavio je danas Ibrahim Kalin, portparol predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. Napredak u kandidaturi za članstvo zavisi od toga kako će Švedska i Finska odgovoriti na turske zahteve, preneo je Rojters.

- Ne smatramo da je samit NATO vremensko ograničenje - rekao je Kalin.

21.50 - Moskva: Ukrajinci se povlače iz Severodonjecka

Jedinice Oružanih snaga Ukrajine, koje su pretrpele kritične gubitke i do 90 odsto ljudstva povlače se iz Severodonjecka, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo je na svom Telegram kanalu precoiziralo da su pojedine jedinice ukrajinskih trupa u borbama za Severodonjeck izgubile i do 90 odsto ljudstva i da se povlače u pravcu Lisičanska, grada na suprotnoj strani reke Severski Donjec.

21.20 - Bajden evakuisan iz svoje kuće, nepoznata letelica uletela u vazdušni prostor

Američki predsednik Džozef Bajden evakuisan je iz svoje kuće u Delaveru gde je bio na odmoru.

On je evakuisan nakon što je mali privatni avion ušao u zabranjeni vazdušni prostor oko tog objekta, saopštile su Bela kuća i Tajna služba SAD.

21.15 - Ukrajinska vojska: Borbe na više lokacija širom Ukrajine

Pored intenzivne borbe za grad Severodonjeck, ruske snage napadaju na mnogim drugim lokacijama širom Ukrajine, navodi se u večernjem biltenu ukrajinskih oružanih snaga.
Artiljerija danas granatira naselja u severnoj Sumskoj i Černigovskoj oblasti, a ukrajinski položaji u oblasti Harkova na severoistoku Ukrajine su pod sistematskom vatrom, prenosi Bi-Bi-Si.

U istočnoj delu Donjecka bilo je minobacačkih, artiljerijskih i raketnih udara na više lokacija, kao i vazdušnih napada na gradove Soledar i Slavjansk, navodi se u saopštenju.
U južnim delovima, u regionu Zaporožja izveštava se o napadima raketama i granatiranjima.

Ukrajinska vojska tvrdi da se nastavljaju borbe za kontrolu grada Severodonjecka koji je na udaru artiljerije i ratne avijacije.

21.04 - APU je počela granatiranje centra Donjecka

 

 

20.53 - Regioni u Ukrajini u kojima su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost

 

 


20.43 - Snažne eksplozije u Donjecku

 

 


20.26 - Ukrajinske trupe granatirale su u subotu uveče Vorošilovski okrug u Donjecku, ispalivši 40 granata iz višecevnog raketnog sistema "Grad", saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

20.25 - Lavrov dao intervju

 

 

19.30 - Kijev okrivio Rusiju za paljenje Svjatogorskog manastira

Ukrajina krivi ruske snage za paljenje manastira Svih Svetih Svjatogorske lavre na istoku Ukrajine, dok Rusija optužuje ukrajinske snage da su ga zapalile tokom povlačenja.

Oglasio se i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski koji je na platformi Telegram optužio Rusiju za paljenje ovog manastira iz 17. veka koji je proglašen spomenikom kulture.

"Okupatori znaju šta granatiraju. Znaju da na teritoriji Svjatogorske lavre nema vojnih ciljeva, da se tamo od ratnih dejstava krije oko 300 civila, uključujući 60 dece. Rusi svejedno granatiraju Lavru, kao i ostatak Donbasa", poručio je Zelenski, prenosi Bi-Bi-Si.

On je ponovio apel da Rusija bude isključena iz UNSECO.

"Svaka crkva koju je Rusija zapalila u Ukrajini, svaka škola dignuta u vazduh, svako uništeno kulturno obeležje dokazuje da za Rusiju nema mesta u UNSECO", poručio je Zelenski.

Prethodno je rusko Ministarstvo odbrane okrivilo ukrajinske nacionalističke trupe za požar u manastiru Svih Svetih Svjatogorske lavre. U saopštenju ruskog ministarstva objavljenom na Telegramu navodi se da su pripadnici ukrajinske 79. desantno-jurišne brigade tokom povlačenja iz Svjatogorska "zapalili drveni manastir".

19.20 - Magru: Pogibija četvorice stranih boraca u Ukrajini

Četiri inostrana borca su poginula u Ukrajini, saopštio je danas na Fejsbuku portparol Međunarodne legije za odbranu Ukrajine Demijan Magru, navodeći da je reč o dobrovoljcima iz Francuske, Nemačke, Australije i Holandije.

"Želimo da odamo počast našoj poginuloj braći, koja su otputovala u Ukrajinu da se pridruže najhrabrijim Ukrajincima. Ne postoje reči kojima bismo izrazili našu zahvalnost za njihovu službu i krajnju žrtvu. To su heroji koji su došli da odbrane vrednosti u koje su verovali i da se suprotstave tiraniji", poručio Magru opraštajući se od svojih saboraca, prenosi Si-En-En.

19.00 - Moskva optužuje Kijev za paljenje manastira u Svetogorju

Rusko Ministarstvo odbrane okrivilo je ukrajinske nacionalističke trupe za požar u manastiru Svih Svetih Svjatogorske lavre, spomenik kulture na istoku Ukrajine sagrađen 1912. godine.
U saopštenju ruskog ministarstva objavljenom na Telegramu navodi se da su pripadnici ukrajinske 79. desantno-jurišne brigade tokom povlačenja iz Svjatogorska "zapalili drveni manastir".

"Prema rečima lokalnog stanovništva, rafal zapaljive municije iz mitraljeza velikog kalibra postavljenog na ukrajinsko oklopno vozilo Kozak ispaljen je u ovaj verski objekat sagrađen od drveta", navodi se u saopštenju i naglašava da "ruske snage severno od Svjatogorska ne izvode borbena dejstva u ovoj oblasti i ne granatiraju teritoriju Svjatogorske istorijsko-arhitektonske zone", prenosi Bi-Bi-Si.

Rusija je više puta poricala da je granatirala civilna područja u Ukrajini i optužuje ukrajinske snage da koriste lokalne civile kao "živi štit".
Međutim, svedočenja mnogih Ukrajinaca i inostranih svedoka ukazuju na široko rasprostranjena razaranja izazvana ruskim granatama, navodi se u izveštaju Bi-Bi-Sija.

18.51 - Mizincev: "Kijev planira hemijsku kontaminaciju Severodonjecka"

Vlasti u Kijevu su naredile oružanim snagama Ukrajine da u industrijskom postrojenju u Severodonjecku miniraju kontejnere sa šalitrom i azotnom kiselinom ukupne mase od preko 100 tona, upozorio je danas general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom odbranom.

"Nakon što su shvatile da je nemoguć dalji otpor u industrijskoj zoni u Severodonjecku, kijevske vlasti su naredile svojoj kombinovanoj taktičkoj jedinici da u preduzeću Azot minira kontejnere sa šalitrom i azotnom kiselinom čija ukupna količina prelazi 100 tona. Oni veruju da će stvaranjem zone hemijske kontaminacije odložiti napredovanje ruskih oružanih snaga", rekao je Mizincev.

18.49 - Sve što je ostalo od manastira u Donjeckoj oblasti, otkriveno ko je zapalio svetinju

 

 

18.25 - Kuleba: Izbegavanje poniženja Rusije može samo da ponizi Francusku

Pozivi da se izbegne poniženje Rusije mogu samo da ponize Francusku i svaku drugu zemlju koja bi na to pozvala, poručio je danas ministar inostranih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba, reagujući na izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona.

"Jer Rusija je ta koja samu sebe ponižava. Bolje da se svi fokusiramo na to kako da postavimo Rusiju na njeno mesto. Ovo će doneti mir i spasiti živote", istakao je Kuleba na Tviteru, preneo je Rojters.

18.17 - Putin: "Krckamo ih kao orahe"

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je intervju za TV "Rusija 1" u kojem je prokomentarisao i odluku američkih vlasti da u Ukrajinu pošalju novo naoružanje, konkretno višecevne bacače raketa.

"Naši sistemi PVO ih krckaju kao orahe, uništeno je na desetine", rekao je Putin.

17.50 - SAD: Ulazak Švedske i Finske u NATO otežava poziciju Rusije

Ulaskom Finske i Švedske u NATO savez Rusija bi bila dovedena u težu vojnu poziciju na Baltiku, izjavio je danas tokom posete Stokholmu načelnik združenog generalštaba američke vojske, general Mark Majli.
Uprkos primedbama Turske, Švedska i Finska - nordijske zemlje koje imaju dugačke granice na Baltičkom moru, podnele su prošlog meseca zahtev za pridruživanje severoatlantskom vojnom savezu zbog povećane bezbednosne zabrinutosti izazvane ruskom invazijom na Ukrajinu, preneo je Rojters.
Njihovo pridruživanje bi znacilo da bi se ruski gradovi Kaljinjingrad i Sankt Peterburg našli u okruženju NATO.

"Iz ruske perspektive to će biti veoma problematično vojno gledano, a veoma korisno za NATO", rekao je u Stokholmu general Majli uoči održavanja vojne vežbe NATO.

Ruski predsednik Vladimir Putin je prošlog meseca izjavio da ulazak Švedske i Finske u NATO ne predstavlja pretnju za Rusiju, iako je upozorio da Moskva ima spreman odgovor ukoliko alijansa predvođena SAD ojača svoju vojnu infrastrukturu ulaskom ove dve nordijske zemlje.

17:21 - Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak borbene misije jurišnih helikoptera Ka-52 u Ukrajini, tokom koje je posada uništila neprijateljski tenk, oklopno vozilo i drugu vojnu opremu

 

 

17.15 - Olasila se Svjatogorska lavra posle granatiranja patrijaršije u Donbasu, tužne slike obilaze svet

"Mitropolit Arsenije ne prestaje da plače. Te monahe je on primio u manastir, zamonašio, rukopoložio, brinuo se o njima i nadao se da će oni njega ispraćati na onaj svet, ne razmišljajući nikad da će oni pre njega otići. Danas otac ispraća svoju decu u večnost..."

 

 

16.56 - Konašenkov: Oboren ukrajinski vojno-transportni avion

Ruski sistemi protivvazdušne odbrane oborili su ukrajinski vojno-transportni avion i 17 dronova, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

Naveo je da je avion oboren juče kod Odese i da je dopremao oružje i municiju, prenosi RIA Novosti.

16.38 - Papa i dalje želi da poseti Ukrajinu

Papa Franja je priznao da i dalje želi da poseti Ukrajinu kada "dođe pravo vreme".

"Hteo bih da idem u Ukrajinu, ali treba da sačekam pravi trenutak", rekao je papa.

Papa je ovo rekao tokom sastanka sa grupom mladih ljudi u dvorištu San Damasa.

16.12 - Četiri strana vojna dobrovoljca ubijena u Ukrajini

Četiri strana vojnika dobrovoljaca poginula su u borbi protiv ruske invazije na Ukrajinu, saopštila je danas Medjunarodna odbrambena legija Ukrajine, zvanična organizacija stranih boraca dobrovoljaca.

Legija je citirala imena Holandjanina, Australijanca, Nemca i Francuza bez navodjenja datuma ili okolnosti njihove smrti.

"Izgubili smo braću u borbi, ali njihova hrabrost, sećanje i nasledje će nas inspirisati zauvek", napisala je ta organizacija na Fejsbuku gde je postavila četiri nacionalne zastave i fotografije muškaraca u maskirnim uniformama koji nose malokalibarsko oružje.

15.40 - Raketa pogodila crkvu?

 

 


15.35 - Rusi dižu u vazduh mostove

Guverner regije Luganska Sergej Hajdaj izjavio je da ruske snage dižu u vazduh mostove preko reke Severski Donjec kako bi sprečile Ukrajinu da dovede vojna pojačanja i isporuče pomoć civilima u Severdonjecku.

Hajdaj je rekao da je ukrajinska vojska nastavila da drži svoje položaje unutar ključnog istočnog grada i potiskivala ruske snage na nekoliko lokacija, prenosi Reuters.

15.32 - Volodin: Kompenzovaćemo gubitke prodajom nafte u Aziji

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin kaže da gubici Rusije u slučaju da Evropa zabrani uvoz ruske nafte na svoje tržište mogu iznositi 22 milijarde dolara godišnje, međutim, zbog porasta cena usled sankcija prodajom ruske nafte na azijskom tržištu ti gubici mogu biti kompenzovani.

Volodin je takođe rekao i da nije isključeno da bi Rusija na ovaj način mogla čak i da profitira.

Prema njegovim rečima, Evropa će zbog rekordno visokih cena energenata da troši dodatnih 250 milijardi evra godišnje ne uključujući troškove prelaska na nove marke nafte.

15.30 - Slike rata

 

 

15.02 - Važna i teška bitka

Ukrajina je saopštila danas da je Rusija angažovala sve svoje raspoložive snage u bici za Severodonjeck, ključni grad u regionu Donbasa na istoku gde Moskva koncentriše ofanzivu sa ciljem da preuzme punu kontrolu nad njim.

"Situacija u celom regionu je izuzetno teška. Borbe su trenutno koncentrisane u Severodonjecku, jer, koliko smo uspeli da shvatimo, ruska vojska je angažovala svu svoju težinu i rezerve u ovu bitku", rekao je guverner Luganska.

14.34 - Ukrajinci objavili snimak iz razorenog Limana

 

 

13.42 - Austrijski pukovnik: Tri taktička poteza zbog kojih su Rusi na korak da osvoje Donbas

13.31 - Medvedev kritikovao Zapad zbog sankcija članovima porodica

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev kritikovao je danas Zapad zbog nelegitimnih sankcija članovima porodica ruskih političara.

"Izgleda da je Zapad odlučio da reprodukuje najbolje prakse iz prošlosti", napisao je on na Telegramu, preneo je TAS S.

Medvedev je naveo da kada je reč o sankcijama, one su dvostruko nezakonite.

"Sada su, po njihovom modelu, odgovorni ne samo učesnici političkih događaja - državnici ili poslanici, već i njihove porodice, koje ne na koji ničan nisu sposobne da utiču na svoje bližnje za mitske povrede koje je izmislio Zapad", istakao je Medvedev.

Ako evropski i američki polanici odluče, onda će porodice biti odgovorne, dodao je on.

"U potpunosti i bez greške. Hajde da blokiramo račune članova porodica, njihovu imovinu, zabranimo im prelazak granice ka zapadnim vrednostima", naveo je.

13.08 - Trenutno gori drveni skit Svih Svetih Svjatogorske lavre UPC MP.

 

 

12.56 - Makron: Važno je da Rusija ne bude ponižena

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je od vitalnog značaja da Rusija ne bude ponižena da bi, nakon prestanka sukoba u Ukrajini, bilo moguće pronaći diplomatsko rešenje.
 

12.02 - Rusi tvrde: Oboren avion pun oružja i municije!

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo da je u blizini Odese ruska vojska oborila ukrajinski vojni transportni avion pun oružja i municije, javlja Rojters. 

11.51 - Konašenkov: Udar na centar za obuku artiljerijskih snaga Ukrajine

Ruska avijacija izvela je udar na centar za artiljerijsku obuku Oružanih snaga Ukrajine u Sumskoj oblasti, saopštio je danas portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

On je rekao da su visokoprecizne rakete lansirane iz vazduha pogodile centar za obuku artiljerije Oružanih snaga Ukrajine u blizini naselja Steckovka, u Sumskoj oblasti, na istoku Ukrajine, prenosi Interfaks. Prema rečima Konašenkova, u tom centru su strani instruktori obučavali ukrajinske vojnike za upotrebu haubica M777.

 

 

11.04 - Dejstva ruskih "aligatora" 

 

 

10.41 - Rusija: Oko 1.500 ljudi u Hersonu traži rusko državljanstvo

Oko 1.500 ljudi podnelo je zahtev za rusko državljanstvo u kancelariji za izdavanje dokumenata u ukrajinskom gradu Hersonu koji kontrolišu ruske snage, saopštio je danas za TAS S Kiril Stremousov, zamenik načelnika vojne i civilne administracije Hersonske oblasti.

10.26 - 'Legija stranaca' ušla u Severodonjeck

09.54 - Putin: Rusija garantuje prolaz za izvoz žita iz Ukrajine

Rusija garantuje nesmetan prolaz brodova koji prevoze ukrajinsko žito i može da obezbedi njegov izvoz kroz luke koje kontroliše, kao što su Berđansk i Marijupolj, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin

On je rekao da Rusija ne ometa izvoz žitarica iz Ukrajine i da se to može učiniti preko crnomorskih luka i susednih zemalja.

"Što se tiče ukrajinskog izvoza žitarica, mi tome ne postavljamo prepreke", naglasio je Putin, prenosi TAS S.

Foto: AP PHOTO

Ruski predsednik Vladimir Putin

09.12 - Kakva je sudbina zarobljenih boraca bataljona Azov?
 

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski borac u Azovstalju pre predaje

08.06 - Neutralisana grupa ukrajinskih diverzanata

U Zaporoškoj oblasti, na jugu Ukrajine, neutralisana je ukrajinska diverzantsko-izviđačka grupa, saopštio je Sputnjiku član glavnog saveta vojno-civilne administracije regiona Vladimir Rogov.

Kako je rekao, reč je o dobro pripremljenim ljudima iz ukrajinskih specijalnih službi, a trenutno je u toku istražni postupak kako bi se utvrdilo njihovo celokupno delovanje.

Podsetimo, ruska vojska preuzela je kontrolu nad Hersonskom oblašću i delom Zaporoške oblasti uz Azovsko more na jugu Ukrajine. U regionima rade vojno-civilne uprave, počelo je emitovanje ruskih televizijskih kanala i radio stanica, a u toku je i obnova trgovinskih veza sa Krimom.

07.34 - Snažne eksplozije u Odesi, gađani ukrajinski vojni objekti

 

 

07.23 - CNN: SAD i saveznici traze okvir za okončanje rata u Ukrajini

Američki zvaničnici se poslednjih nedelja redovno sastaju sa svojim britanskim i evropskim kolegama kako bi razgovarali o potencijalnim okvirima za prekid vatre i okončanje rata u Ukrajini putem sporazuma, saopštilo je za Si-En-En (CNN) nekoliko izvora upoznatih sa ovim pregovorima.

Ukrajina nije direktno uključena u te diskusije, uprkos opredeljenju SAD "ništa o Ukrajini bez Ukrajine", navodi CNN.

Kako se navodi, među temama sastanaka zvaničnika SAD s britanskim i evropskim kolegama je okvir sporazuma od četiri tačke koji je Italija predložila krajem prošlog meseca. On uključuje posvećenost Ukrajine neutralnosti u odnosu na NATO, u zamenu za neke bezbednosne garancije i pregovore između Kijeva i Moskve o budućnosti Krima i regiona Donbasa.

SAD i njihovi saveznici konstantno naglašavaju potrebu za rešenjem koje bi okončalo rat u Ukrajini diplomatskim putem,u trenutku kada je sukob prešao svoj 100. dan bez jasnih izgleda za pobedu bilo koje strane, navodi američka televizija.

06.59 - Poziv Zelenskog

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je američke gradonačelnike da prekinu veze sa ruskim gradovima pobratimima. Kako  prenosi Njujork tajms, ova izjava je data tokom video obraćanja Zelenskog tokom Konferencije gradonačelnika SAD.

 
06.53 - "Palantin"

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije je prvi put prikazalo rad kompleksa za elektronsku borbu „Palantin“ u Ukrajini, javlja Tass.

Foto: Printskrin Youtube Ministarstvo odbrane RF

Kako je saopšteno, kompleks za elektronsko ratovanje "Palantin" cilja izviđačke bespilotne letelice Oružanih snaga Ukrajine, ometa "centre ćelijske komunikacije i internet izvore na komandnim mestima neprijatelja".

 

 

06.45 - Tras: Ugrožena prehrambena bezbednost širom sveta

Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras tvrdi da ruska specijalna vojna operacija u Ukrajini ozbiljno utiče na situaciju u oblasti prehrambene bezbednosti širom sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paja

pre 1 godinu

Ukrajinci povratili 20% Severodonjecka i izgurali ruse, sada ponovo kontrolisu 50% grada, Kod lisicanska rusi ponovo pokusali da predju reku ali su vraceni nazad, ukrajinci napredovali jos 20km u pravcu Hersona...Kadirov po 50-ti put "zauzima" Severodonjeck, Turci predlazu da svojim minolovcima ociste luku Odese i pomorski put i sa njihovom pratnjom brodovi sa zitom odu za Bosfor, rusi odbili predlog "jer su ukrajinci minirali luke" ( ocito da im nije do toga da ukrajina izveze zito, iako tvrde obratno, ko sto su tvrdili da vojska ide smo na manevre pa su napali Ukrajinu). Ukrajinci potpisali sa Poljskom kupovinu 90 haubica 155mm Krab do kraja godine....izgleda da rusima ovaj vikend ne ide bas najbolje....

milovan

pre 1 godinu

Ukrainci minirali svoje luke. Neka ih sada i odminiraju.Sto da to rade turci. Bravo za Ruse. A mogu izvoziti zito preko Poljske,Belorusije.Ali oni nece. E pa nemorate.Vas problem nije Ruski.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija