• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTRS

14.06.2022

10:43

Od 1. jula turistički vaučeri u Srpskoj!

RTRS photo

Vesti

Od 1. jula turistički vaučeri u Srpskoj!

Podeli vest

Od 1. jula u Republici Srpskoj treba da počne realizacija projekta turističkih vaučera za ovu godinu, izjavila je ministarka trgovine i turizma Srpske Suzana Gašić

Gašićeva je navela da će, čim stupi na snagu uredba o načinu i postupku dodele turističkih vaučera, koja je usvojena na poslednjoj sednici Vlade Republike Srpske, pozvati da se prijave svi privredni subjekti koji su zainteresovani da pružaju uslugu smeštaja i da budu uključeni u ovaj projekat.

- Uslovi ostaju isti, mogu da se prijave oni koji imaju prijavljena četiri radnika i izmirene sve poreze i doprinose - rekla je Gašićeva u Mrkonjić Gradu.

Ona je dodala da je došlo do malih promena za korisnike vaučera, jer će svu proceduru završiti time što će se prijaviti u objekat u kojem žele da iskoriste te vaučere.

- Objekat koji pruža uslugu smeštaja završiće celokupnu proceduru, gledali smo da što jednostavnije dođemo i do korištenja usluga i do refundacije izmirenja obaveza prema svim privrednim subjektima koji učestvuju u projektu - istakla je Gašićeva.

Ona je podsetila da je pretprošle godine realizovan ovaj projekat sa ciljem pomoći privrednim subjektima jer je pandemija pogodila turistički sektor.

- Pokazalo se da je to odličan projekat, imali smo dobre povratne informacije i od privrednih subjekata i od korisnika vaučera. Građani Srpske su iskoristili od 45.000 do 47.000 vaučera - navela je Gašićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija