• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/avaz

19.06.2022

09:35

"Rat u Ukrajini mogao bi trajati godinama" Stoltenberg otkrio: Ne smemo odustati u podršci Ukrajini, čak i ako su troškovi visoki!

Tanjug/AP

Vesti

"Rat u Ukrajini mogao bi trajati godinama" Stoltenberg otkrio: Ne smemo odustati u podršci Ukrajini, čak i ako su troškovi visoki!

Podeli vest

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je u intervjuu za nemački "Bild" rekao da bi rat u Ukrajini mogao trajati godinama

Stoltenberg je rekao da podrška Ukrajini ne sme pasti, te da bi snabdevanje ukrajinskih trupa najmodernijim oružjem povečalo šansu da se odbrani od Rusije i oslobodi njen istočni region Donbasa.

- Ne smemo odustati u podršci Ukrajini, čak i ako su troškovi visoki, ne samo za vojnu podršku, već i zbog rasta cena energije i hrane - istakao je Stoltenberg i dodao:

- Moramo se pripremiti za činjenicu da bi to moglo potrajati godinama. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

Kako god da se završi ovo u Ukrajini, ovog treba na robiju.

milan lala

pre 1 godinu

Sto je babi milo to joj se i snilo . Jasno je i budali da bi vi voleli da rat traje godinama da Rusiju icrpljujete , no na vasu zalost trajace jos koji mesec a onda bezuslovna kapitulacija kako Ukraine tako i vas u EU . Na zimu ima svi vi na kolenima da molite Putina u Moskvi da vas spasava od zime i ekonomskog kolapsa .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija