• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

19.06.2022

16:49

(VIDEO) SRBIJO, ŠTO DALJE OD NJIH! HITNO NAPRAVITI VOJSKU KOJA MOŽE DA POBEDI RUSIJU, Komandant britanske armije sprema novi rat u Evropi!

Printskrin/Fotoilustracija

Vesti

(VIDEO) SRBIJO, ŠTO DALJE OD NJIH! HITNO NAPRAVITI VOJSKU KOJA MOŽE DA POBEDI RUSIJU, Komandant britanske armije sprema novi rat u Evropi!

Podeli vest

Komandant britanske vojske general Patrik Sanders je saopštio o potrebi stvaranja armije sposobne da „pobedi Rusiju".

- Postoji hitna potreba da se stvori vojska koja može da se bori zajedno sa našim saveznicima i da pobedi Rusiju u borbi - rekao je Sanders svojim potčinjenima, prenosi "Independent".

- Mi smo generacija koja mora da pripremi vojsku da se još jednom bori u Evropi - dodao je on.

Takođe, šef NATO-a Jens Stoltenberg je saopštio da će Rusija biti proglašena "pretnjom po mir i bezbednost".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kresoja Bill

pre 1 godinu

Pa pokušali su mnogi, Turci, Francuzi, Austrougari, Nemci, Finci… fale samo Englezi. E i to da fočekamo pa da vidimo kako im ostrva tonu u okean.

Pop

pre 1 godinu

Шта он умишља да су то Фокланди, баш је јадник тотално одлепио можда игра виртуалне игрице.

Uh

pre 1 godinu

Davno se slušao hit, dečko ajde oladi. Neka takvi budu daleko od Srba i Srbije....Dosadni ste.

Ćikula

pre 1 godinu

Lako je pričati, otiđi brani Ukrainu i ti i NATO, nije vam to Srbija, da dignete cjelu Evropu da bombarduje Srbiju.

Čarapan

pre 1 godinu

Znači janjičari.Opet Srbi da svojom krvlju brane EU

Penzionerj

pre 1 godinu

Vi Englezi i ameri žurite da nestanete a i vreme je. Dosta i premnogo ste zla naneli u Svetu. Vaša toljaga je nestala sada nastaje drugi kraj koji će doneti konačan mir, pravda i ravnopravnost Naroda.

ratko

pre 1 godinu

Vucicu Kupuj avione od Kineza jsi li ti gluv i kupi FK2000 i jos jedan Fk3 divizion,nemoj da kazes sa nisi bio i ti obavesten kao Kostunica

Spasko

pre 1 godinu

Jens Stoltenberg kao rimskovatikanski pedofilski sluga i preporuceno klasnogenetski dvorski monarhisticki oligarhijski nacisticki klovn mora da zastiti sve pedofilske dinastije i monarhije i robovlasnicke moarhisticke pedofilske naciselitne okrunjene ticke sisteme u svetu i Epstajnovu americko venecijansko izraelsku plemicku koaliciju za pedofilske orgije u solomonovom monarhistickom izraelskom hramu na devicanskim ostrvima . Nato mora da bude osudjen na dozivornu robiju i kaznjen za masovna silovanja i masovne monarhisticke zlocine i genocide po celom svetu . Engleski agent Kuracdjordjewitz mora biti osudjen za suradnju sa britanskim nacistima i financiranje Hitlera , Nato nacisticka okupatorska kruna na zastavi Srbije moraju biti skinuta i robovlasnicki kriminalno oligarhijski monarhisticki kraljevski nacisticki i teroristicki pedofilski sistemi i simboli moraju biti eksponirani , osudjeni , ukinuti i zabranjeni u celom svetu .

ExSer b

pre 1 godinu

Samo uz pomoc Montenegrina imaju neku sansu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija