• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2022

10:28

NEMCI SPREMNI ZA NOVI STALJINGRAD?! Jačaju NATO jedinicu za BRZE INTERVENCIJE sa dodatnih 15.000 vojnika!

Vesti

NEMCI SPREMNI ZA NOVI STALJINGRAD?! Jačaju NATO jedinicu za BRZE INTERVENCIJE sa dodatnih 15.000 vojnika!

Podeli vest

Nemačka će učestvovati sa dodatnih 15.000 vojnika u planiranom jačanju jedinice za brze intervencije NATO, najavila je danas ministarka odbrane Kristine Lambreht

- Nemačka je spremna da da svoj doprinos. Najavili smo već da smo spremni da pošaljemo divizion, to jest 15.000 vojnika - objasnila je ona.

Uz to, Nemačka će dati doprinos i u opremi, sa oko 35 borbenih aviona i 20 brodova.

Lambreht je saopštila i da će Nemačka isporučiti Ukrajini još tri tenkovske haubice.

NATO je u ponedeljak saopštio da će svoju jedinicu za brzu intervenciju osnažiti, te da će povećati broj vojnika za 40.000, na vise od 300.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOGDAN

pre 1 godinu

ZNACI VISE NEMOZE DA SAKRIJU DA SE NACISTI I ZIDOVI UDRUZILI U OTVOREN RAT PROTIV PRAVOSLAVNE SLOVENSKE RUSIJE GD LEZI VELIKO MINERALNO BOGATSTVO NAROD KOJI LAKO MOZE DA POSLUZI ZA SLUGE I ROBOVI ZAPADNIM GOSPODARIMA.PALE SU SVE MASKE I IZASLO DELO NA VIDELO STO SU NACISTI I ZAPADNI ANGLOSAKSONCI PLANIRALI VEKOVE UNAZD TO ONI DANAS RADE OTVORENO.DA PO SVAKU CENU BACE RUSIJU NA KOLENA I OKUPIRAJU RUSKU DRZAVU .AKO RUSIJA IZGUBI RAT U UKRAINU ZIDOVI I NACISTI VLADACE SVETOM U IDUCE 1.000.GODINE. I TO NA ISTI NACIN KAKO SU VLADARI IZ SENKE SVETOM VLADALI JOS OD VREME MESOPOTAMIJE DO DANASNJEG DANA.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija