• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2022

21:48

NAPIO SE, PA PIPAO MUŠKARCE! Novi skandal potresa vladu Borisa Džonsona!

Reuters

Vesti

NAPIO SE, PA PIPAO MUŠKARCE! Novi skandal potresa vladu Borisa Džonsona!

Podeli vest

Vlada britanskog premijera Borisa DŽonsona bavi se još jednim skandalom nakon što je jedan od funkcionera stranke podneo ostavku na funkciju, a zatim ga je Konzervativna partija suspendovala zbog incidenta koji je izazvao u pijanom stanju u kojem je navodno pipao dvojicu muškaraca na jednom događaju

Kris Pinčer, čija je uloga bila da održava disciplinu među torijevskim članovima parlamenta, podneo je ostavku u pismu koje je uputio juče Borisu DŽonsonu, preneo je AP.

- Previše sam popio u sredu uveče - naveo je Pinčer u pismu i dodao da je postideo sam sebe i druge ljude, što je poslednje što je želeo da uradi i da se zbog toga izvinjava DŽonsonu i onima kojih se to tiče.

Ali, on je u svom pismu kazao da će i dalje biti konzervativni poslanik i da će nastaviti da podržava DŽonsona iz zadnjih klupa parlamenta.

To je izazvalo bes opozicije, pa čak i pojedinih poslanika Konzervativne stranke.

DŽonson se prvo odupirao pozivima da suspenduje Pinčera iz stranke da bi popustio pritiscima večeras nakon što je uložena zvanična žalba nezavisnom istražnom telu.

Portparolka Konzervativne stranke rekla je da se DŽonson složio da Pinčer treba da bude suspendovan, što znači da ne može da sedi u parlamentu među Torijevcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ISPRAVKA: Dolazak britanskih vojnih stručnjaka u Sarajevo neće uticati na RS
Balkan

ISPRAVKA: Dolazak britanskih vojnih stručnjaka u Sarajevo neće uticati na RS

Na portalu Informer 30. juna 2022. godine objavljen je članak opremljen naslovom "Srpska na meti?! Ofanziva Britanaca u Bosni, Putin im je trn u oku! Džonson dao zeleno svetlo, evo koga London šalje, misija ima samo jedan zadatak..." Analizom portala raskrinkavanje.ba utvrđeno je da u članku nigde nije objašnjeno na koji su način ove aktivnosti usmerene protiv Republike Srpske, što se implicira naslovom.

30.06.2022

20:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija