• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.07.2022

08:28

"POŽNJEĆE VIHOR, NE MOGU GA GLEDAM, STRAŠNO JE..." (VIDEO)

Reuters

Vesti

"POŽNJEĆE VIHOR, NE MOGU GA GLEDAM, STRAŠNO JE..." (VIDEO)

Podeli vest

Starija gospođa koja se predstavila kao proročica iz ruskog udruženja "Putinovi odredi" predvidela je dramatičnu budućnost SAD i Evrope!

Na zvaničnom Telegram kanalu "Putinovih odreda" pojavio se neobičan snimak. Jedna od članica udruženja, koja se predstavila kao proročica, "pogledala je u budućnost" kako bi saznala kakva sudbina čeka zapadne zemlje koje su pokrenule hibridni rat protiv Rusije. Posle posebnog rituala, gatara je rekla da EU i Ameriku očekuju teška vremena.

"Vidim jahača - to je kuga. Drugi jahač je je rat”, rekla je starija gospođa.

Prema njenim rečima, sada treći jahač - glad - kreće ka Evropi.

"Šta je sa Amerikom? Ko seje vetar, požnjeće vihor. Ne mogu da gledam u njihovu budućnost, strašna je", dodala je gatara postavljajući pitanje i dajući odgovor u isto vreme.

Krasnodarski „Putinovi odredi“ postali su poznati na ruskim mrežama zahvaljujući neobičnim video-snimcima u kojima harizmatični penzioneri organizuju razne patriotske akcije.

Ponekad su snimci ironični, ali kažu, suština njihovih klipova uvek ostaje ista: podržavaju svoju otadžbinu, građane Rusije i naravno, vlast.

Pojedini ruski mediji preneli su "proročanstvo Putinove gatare", napominjući da bi ono moglo i da se ostvari. Većina, ipak, ovaj video doživljava samo kao skeč koji treba da zabavi pratioce na društvenim mrežama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija