• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vijesti

19.07.2022

18:32

UHAPŠEN RADOVAN PANTOVIĆ! Pao na granici sa Albanijom, dovodi se u vezu sa kavačkim klanom!

In4s

Vesti

UHAPŠEN RADOVAN PANTOVIĆ! Pao na granici sa Albanijom, dovodi se u vezu sa kavačkim klanom!

Podeli vest

Mojkovčanin Radovan Pantović uhapšen je na granici sa Albanijom, sa njim je bio i Nebojša Rakočević. prenose Vijesti

Prema informacijama iz bezbednosnog sektora, kako Vijesti navode, njih dvojica dovode se u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom. Rakočević je posle hapšenja pušten, naveli su iz Uprave policije.

On je, međutim, izjavio da nije hapšen i da je samo bio u društvu sa Pantovićem.

- U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.

- Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji - zaključuje se u saopštenju SDT-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija