• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

22.07.2022

07:53

(VIDEO) Neverovatna akcija ruskih veterinara na Severnom morskom putu! Beli medved je prišao čoveku i sam isplazio jezik...

Printskrin YOUTUBE

Vesti

(VIDEO) Neverovatna akcija ruskih veterinara na Severnom morskom putu! Beli medved je prišao čoveku i sam isplazio jezik...

Podeli vest

Ruski veterinari juče su odleteli u Dikson, luku na Severnom morskom putu, koja se nalazi na samo dva sata leta od Severnog pola, kako bi pomogli belom medvedu kojem se u ustima zaglavila konzerva sa kondenzovanim mlekom

Ekipa je, posle četiri sata leta, uspela da stigne blizu polarnog kruga i da pomogne polarnom medvedu i izvuče konzervu iz čeljusti, rekao je šef ekspedicije.

Ispostavilo se da je spaseni medved u stvari, medvedica, koja je teško posekla jezik, ali će sve biti u redu, rekao je učesnik spasilačke akcije, piše „Norilsk Nikel“.

- Trenutno se jezik medvedice hirurški obrađuje, tu su vidljivi značajni rezovi. Ali će sa životinjom biti sve u redu - rekao je on.

Kada se zahvat završi i medvedica probudi iz anestezije, ovaj ljubitelj kondenzovanog mleka helikopterom će biti prebačen u prirodno stanište. Fotografije spasene medvedice objavio je šef „Rosprirodnadzora“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija