• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2022

12:32

AJKULA MU SPASILA ŽIVOT! Neverovatan slučaj na poznatoj plaži, osetio je bol u leđima, devojka je videla peraje morskog psa, a onda je usledio šok!

Vesti

AJKULA MU SPASILA ŽIVOT! Neverovatan slučaj na poznatoj plaži, osetio je bol u leđima, devojka je videla peraje morskog psa, a onda je usledio šok!

Podeli vest

Judžin Fini (46) pamtiće bliski susret sa najsmrtonosnijim okeanskim predatorom do kraja života, ali iz jednog neverovatnog razloga

U julu 2015, Judžin je plivao kraj obale Hantington Biča u Kaliforniji i u jednom momentu osetio je snažan udarac u leđa. Po izlasku iz mora na leđima je imao posekotinu dugu oko 30 centimetara, a njegova devojka je rekla da je u jednom trenutku pored njega videla peraje ajkule.

- Osećao sam se kao da me je udarila tona cigli, kao da me je neko udario bičem. Nikada nisam bio tako udaren - rekao je Fini, prenosi Njujork post .

Iapostavilo se da je imao bliski susret sa velikom belom ajkulom. Kako je bol u leđima i grudima bio veoma jak zatražio je medicinsku pomoć. Na rendgen je usledio šok! Otkriveno je da Fini ima tumor na desnom bubregu. Odmah je operisan, a lekari su mu uklonili tumor i oko 20 odsto bubrega.

- U suprotnom, nikada ne bih otišao na pregled. Ovo je očigledno bio jedini pravi način da saznam kako se tumor širi. Počeo bih da gubim na težini, razboleo bih se, ali onda bi bilo kasno. Kad bih mogao da pronađem ovu ajkulu i zagrlim je, uradio bih to - kaže Fini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija