• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

08:28

DEČAKA (10) NAPALA AJKULA! Plakao i zapomagao, lekari morali da mu amputiraju nogu

Vesti

DEČAKA (10) NAPALA AJKULA! Plakao i zapomagao, lekari morali da mu amputiraju nogu

Podeli vest

Ajkula je napala desetogodišnjeg dečaka, a zbog povreda koje mu je nanela njemu su u bolnici amputirali nogu

Džejmison Rider junir (10) tokom vikenda bio je na odmoru sa porodicom na Florida Kizu. On je ronio kada ga je napala ajkula koja mu je povredila nogu. 

- U trenutku napada dečak je bio unezveren. Vrištao je, plakao i molio za pomoć - navode očevici.

Dečak je hitno helikopterom prebačen u bolnicu u Majamiju! Doktori nisu uspeli da mu spasu nogu, već su morali da je amputiraju od kolena nadole. Kako su naveli doneli su ovu odluku ''da bi mu spasili život jer nije mogla da se operiše od štete koju je ajkula napravila“. Ovu vest je objavio Džejmisonov ujak Džošua Rider na Fejsbuku, prenosi Majami herlad.

Porodica je saopštila da je bik ajkula dugačka oko dva i po metra ugrizla dečaka za nogu. Dok je vrištao i dozivao u pomoć, otac je prišao dečaku čamcem i izvukao ga iz vode.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija