• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Webtribune

23.08.2022

07:20

FSB EKSPRESNO RAZOTKRIO TERORISTIČKI AKT KIJEVA! Putin sprema proglašenje Zelenskog teroristom nivoa - Osame bin Ladena!?

Informer/Fotomontaža

Vesti

FSB EKSPRESNO RAZOTKRIO TERORISTIČKI AKT KIJEVA! Putin sprema proglašenje Zelenskog teroristom nivoa - Osame bin Ladena!?

Podeli vest

Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je snimak sa ukrajinskom teroristkinjom Natalijom Šaban, počiniocem terorističkog napada na Duginove

Ovim snimkom ruske specijalne službe opkolile su Zelenskog, koji je pokušavao da sakrije kijevski trag u terorističkom činu. Ovo mišljenje je izneo novinar, bloger i politički analitičar Anatolij Šarij.

Kako je primetio Anatolij Šarij, tim predsednika Ukrajine pokušao je da smisli kako da sakrije svoj trag u priči o terorističkom napadu na Duginove, ali nije uspelo.

„Verzije u kabinetu predsednika su se završile iznenađujuće brzo nakon što je FSB objavio snimak sa kontrolnog punkta i iz Moskve. Zar ovi idioti nisu shvatili da će biti takvih videa? Ne, nisu razumeli“, napisao je novinar na svom Telegram kanalu.

Ukrajinske vlasti su pripremale ovaj napad na sličan način kao i teroristički napad na Šeremeta u Kijevu, primetio je Anatolij Šarij. I tamo su ubice odmah identifikovane, ali nekoliko godina iz političkih razloga nisu mogli da iznesu podatke.

Foto: Printskrin video

Prema rečima Anatolija Šarija, sada Rusija treba da preuzme situaciju u svoje ruke i pokaže svetu pravo lice terorističkog režima u Kijevu. Moguće je da će lidera ukrajinskih militanata Vladimira Zelenskog biti moguće proglasiti onim ko je – teroristom nivoa Osame bin Ladena.

Podsetimo, ukrajinske specijalne službe organizovale su teroristički napad na ruske politikologe Dariju i njenog oca Aleksandra Dugina. Kao rezultat toga, Darja Dugina je umrla u eksploziji IED-a postavljenog ispod dna očevog automobila.

FSB je uspeo da utvrdi da je izvršilac napada Natalija Šaban, pripadnik Oružanih snaga Ukrajine. Ruska obaveštajna služba objavila je snimak na kome se vidi kako ukrajinski terorista prelazi granicu Ruske Federacije i kreće se u automobilu sa lažnim brojevima. Na snimku se nalaze i snimci kamera postavljenih na kući u kojoj je živela Darija Dugina i gde je Natalija Šaban iznajmila stan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija