• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

04.09.2022

10:54

(VIDEO) Hoće li Putin prisustvovati samitu G20?! Peskov otkrio od čega zavisi dolazak šefa Rusije!

informer/ilustracija

Vesti

(VIDEO) Hoće li Putin prisustvovati samitu G20?! Peskov otkrio od čega zavisi dolazak šefa Rusije!

Podeli vest

Svi faktori, uključujući i one koji se tiču bezbednosti, biće uzeti u obzir pre nego što se donese odluka o formatu učešća ruskog predsednika Vladimira Putina na samitu G20, izjavio je pres-sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov

„Prilikom donošenja odluke o formatu našeg učešća, uprkos činjenici da postoji poziv na najvišem nivou, na čemu smo zahvalni zemlji domaćinu predstojećeg samita (Indoneziji), svi faktori će biti uzeti u obzir, uključujući i, naravno, oni koji se tiču bezbednosti“, rekao je Peskov televiziji "Rusija 24".

 

Podsetimo, samit G20 će biti održan 15-16. novembra na Baliju. Domaćin je Indonezija. Pomoćnik predsednika Rusije Jurij Ušakov saopštio je da će odluka o učešću Vladimira Putina na samitu biti doneta neposredno pre događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija