• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/BBC

07.09.2022

10:16

(VIDEO) NAŽALOST, TRAGIČAN EPILOG POTRAGE ZA UNUKOM AMERIČKOG MILIJARDERA! Potvrđeno da pronađeno telo pripada Elizi Flečer!

AP/Tanjug/Ilustracija

Vesti

(VIDEO) NAŽALOST, TRAGIČAN EPILOG POTRAGE ZA UNUKOM AMERIČKOG MILIJARDERA! Potvrđeno da pronađeno telo pripada Elizi Flečer!

Podeli vest

Potraga za nestalom naslednicom milijardera i vaspitačicom Elizom Flečer koja je nestala u subotu završila se danas tragično

Policijska uprava Memfisa potvrdila je na Tviteru da telo koje je pronađeno u Memfisu 5. septembra pripada Flečerovoj, koja je kidnapovana prošle nedelje dok je trčala, piše Yahoo News.


Kako se navodi, uzrok smrti još uvek nije poznat. Kleota Abston optužen je u nedelju za posebno tešku otmicu. Njegov motiv za otmicu majke dvoje dece ostaje nejasan.

Foto: AP/Tanjug

Policija pretražuje područje gde je nađeno telo


Vlasti Tenesija su pribavile snimak kidnapovanja, na kojem se činilo da se vidi kako Abston trči "agresivno prema žrtvi, a zatim (tera) žrtvu Elizu Flečer da uđe na suvozačevu stranu vozila", navodi se u policijskoj izjavi i dodaje se kako se čini da je "bilo borbe".


Policija je opisala njenu otmicu kao "nasilnu" i rekla da veruje da je doživela "tešku povredu", prenosi New York Post.

"Dalje, iz izjava svedoka je verovatno i očigledno da su ove povrede ostavile tragove krvi u automobilu koji je optuženi čistio", dodaje se.

Telo je u ponedeljak pronađeno u blizini mesta gde su svedoci rekli policiji da su videli Abstona kako čisti GMC terrain. Policija je potvrdila da je on navodno oteo Flečer.

Abston je uhapšen u subotu ujutru, ali je odbio da kaže policiji gde se nalazi Flečer.

Foto: AP/Tanjug

Kleota Abston

Tek kada je jedan čovek pronašao obuću na licu mesta, DNK ga je povezao sa kidnapovanjem. Abston je već odslužio 20 godina zatvora zbog prethodnog zločina i pušten je 2020. godine.

Flečer je udata i majka dva dečaka, a radila je u osnovnoj školi kao nastavnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija