• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/telegraf

11.09.2022

20:13

DEČAK BACIO DEVETOMESEČNOG BRATA SA BALKONA?! Tragedija u Beču, u toku policijska istraga!

Vesti

DEČAK BACIO DEVETOMESEČNOG BRATA SA BALKONA?! Tragedija u Beču, u toku policijska istraga!

Podeli vest

Užasna porodična drama dogodila se u petak uveče oko 19.40 sati u stambenom kvartu Donaustat u Beču

Policija je izvestila kako je na travnjaku pod balkonom jedne od stambenih zgrada pronađeno devet meseci staro dete, koje je nešto kasnije po dolasku u bolnicu preminulo od teških povreda. Još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Policija sumnja da je devetomesečnu bebu s balkona u stanu na petom spratu bacio njen stariji 11-godišnji brat, koji prema policijskom izveštaju, boluje od “neurološke bolesti”. Nije navedeno koje. Da li su policijske sumnje opravdane, zasad se još ne zna.

Ono što je dosad poznato je da je 33-godišnja majka oba dečaka u vreme nesreće bila u kuhinji.

Deca su, prema njenom iskazu bila u dnevnom boravku. Kada je ponovo iz kuhinje ušla u dnevni boravak, u njemu je bio samo 11-godišnjak. Devetomesečne bebe više nije bilo nigde u stanu.

Nešto kasnije pronađena je na travnjaku ispod balkona zgrade i odmah je pozvana Hitna pomoć.

Uprkos brzoj intervenciji, dečaku nije bilo spasa. Beba je umrla nešto kasnije u jednoj od obližnjih bečkih bolnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija