• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2022

08:26

NESTAŠICE U HRVATSKOJ, CENOVNI HAOS U CELOJ EVROPI! U komšiluku prazni rafovi, nema ulja, brašna, šećera, u srcu EU HLEB 5 EVRA!

Vesti

NESTAŠICE U HRVATSKOJ, CENOVNI HAOS U CELOJ EVROPI! U komšiluku prazni rafovi, nema ulja, brašna, šećera, u srcu EU HLEB 5 EVRA!

Podeli vest

Panika u Hrvatskoj zbog nestašica osnovnih namirnica, dok u celoj Evropi vlada potpuni cenovni haos, sa šokantnim poskupljenjima

U Hrvatskj vlada panika pošto su sa polica nestale osnovne životne namirnice čije je cene vlada Hrvatske ograničila.

Hrvatski RTL izveštava da "nema mlevenog mesa, nema celog pileta, nema brašna, nema šećera...nema proizvoda kojima je premijer Plenković zamrznuo cenu!"

Društvenim mrežama se šeruju fotografije praznih polica, ljudi su i ogorčeni i uplašeni.

RTL navodi da su se, nakon što su objavili priču o praznim policama i pomamom za šećerom, brašnom i uljem u pojedinim trgovina, javili građani koji su primetili istu stvar i poslali svoje fotografije i snimke.

Napeto je u celoj Evropi, gde vlada potpuni cenovni haos. Tako je Belgiji hleb "skočio" na 4,5-5 evra, računi za struju su 300 odsto veći! U Portugalu kupuju povrće na komad, potrošačka korpa je 30 odsto skuplja!

U Italiji se žale: Ne možemo priuštiti voće, to je luksuz!

U Nemačkoj, pak, tvrde da su žrtve sankcija koje je nametnuo Zapad! Građani se žale da je su cene grajanja znatno više, a jedan Nemac se požalio: Grejanje mi je skuplje 108 evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija