• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

11:48

Hoćete da zabranite i ukinete Informer?! Zabranite i ukinite i BBC, NBC, U.S. News, Rusku TV, SKY News, KTVN!

printscreen

Društvo

Hoćete da zabranite i ukinete Informer?! Zabranite i ukinite i BBC, NBC, U.S. News, Rusku TV, SKY News, KTVN!

Podeli vest

Dosistički hejteri, žuti politikanti, ali i ministarka Zorana Mihajlović napali su danas Informer i to samo zato što se mi, novinari i urednici Informera, bavimo svojim poslom, novinarstvom, jelte!

Traže da nas zabrane, da nam ukinu naloge na društvenim mrežama, da nas nadležni najstrože kazne, a sve to zašto? Zato što smo objavili intervju sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem. 

Intervju na portalu i u dnevnom novinama u kome nigde, ni jednom rečju, nijednom zapetom, nismo opravdali njegov zločin ili ga, ne daj Bože, reklamirali, kako nam se sada nameće da smo učinili.

Mi smo, dakle, samo radili svoj posao. Na isti način kako ga rade i novinari i urednici BBC-ja, Skaja, NBC-ja, USA njuza, ruskih televizija. 


Uostalom, pogledajte i pročitajte intervju i sve ćete sami razumeti - mi smo i u tekstu i video prilogu jasno osudili to što je Milošević radio. 


A koji nam je motiv, pitaju kritičari? Pa, isti onaj koji je i motiv svih najvećih i najuglednijih zapadnih medija koji su objavljivali intervjue sa najvećim zločincima. Novinarstvo, gospodo, novinarstvo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Žuti hejteri napadaju žutu štampu ???

GioGio

pre 1 godinu

Debili jel ste vi normalni bre? Alooo! Pa oni objavljuju intervjue sa silovateljima koji su u zatvoru, a ne sa onim koji su pusteni, posle sramne presude! Koje ste vi ludilo!

Lol

pre 1 godinu

Aj' ne serite.. svrha intervjua je senzacija, prodaja novina i klikova.. Kod vas kao i kod vecine medija, 0% vesti 100% bombasticni naslovi.. pa na naslovnicama uvek objavljujete leseve i identitet poginulih/silovanih. Fuj.

Ema Jovanovic

pre 1 godinu

Bolje bi bilo da ste se izvinili kad ste videli kakvu ste pobunu napravili medju zenama a ne da pisite ovakve tekstove.

lepo neko napisa

pre 1 godinu

da su pink i informer vece slobodne evrope od samog glasa amerike odnosno dve najpodlije ustaske ispostave s komandom iz zagreba uz centralu u vlajkovicevoj 8 SVE SVOJI UMREZENI koje rade na unistenju ove Drzave ... nikako niko od vas slucajno ne podgreva onu bolnu sprdnju jovanu jeremic - ne ne ne to je vas zajednicki projekat SAVRSENE INVESTICIJE UNISTENJA DA SE SVE DRZAVNE I ZIVOTNE TEME PRETRESAJU UPRAVO KOD TOG NAMUCENOG SELJACETA i dok General prica o Drzavi sprdnja ce setati oko njega i gledati u svoj SER odnosno posrace se i po Generalu i po Generalstabu i po Drzavi i po drzavljanima TAKO JE OSMISLJEN KONCEPT da se upravo kod nje potencira KOSOVO JE SRBIJA - zasto li - PA UPRAVO DA KOSOVO NE BI BILO SRBIJA - ZATO SE KOD NJE I PRICA jer posle nje ni general ni doktor ni zivot vise nemaju kredibilitet ... njen zadatak je omalovaziti obezvrediti ismejati unistiti i oduzeti sram Srbiji ... to je ta igra koja se igra A SEMA JE SLEDECA STO NAVEDENA UMREZENA TROJKA OSMISLI TO LISTOM PREPISUJE KOMPLETNA ZADRUGOVIZIJA uzgred svi do jednog ste pod plastom ljubavi prema Srbiji a posebno predsedniku ... umetnost zla ... necete vi ovo objaviti - zasto li ? zato sto je to istina ili zato sto to nije istina ?

Ilija

pre 1 godinu

Ne mogu vam nista nacisti i drugi smradovi! Citali smo vas i citacemo dalje!! Najbolji ste!!

Misli svojom glavom

pre 1 godinu

Nadamo se svi da se jedno jutro probudimo, da nema ni vas , ni Pinka a ni svog smeca u Srbiji. O vama ce pisati knjige. A deca ce imati da uce lekcije istorije ne bas tako svetle . Sram vas bilo .

Jovi

pre 1 godinu

Super što je motiv novinarstvo! Sram vas bilo.

GioGio

pre 1 godinu

Prvo Pink pa vas, jer vi ste mladje zlo, al i vas cemo da ugasimo, samo polako! Sto vam je sklonjen klip sa yt?

jovanBAYIC

pre 1 godinu

SRAM VAS BILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LECITE SE BOLESNICI, BOLESNI.

Normalac

pre 1 godinu

Nema vas, ne postojite, gadovi psihopatski. Ovo vam je benzin na vatru pakla u kome ćete goreti kada se vaši jadni, mali, bedni ovozemaljski životi okončaju.

Miro

pre 1 godinu

Sovjetizacija je na zapadu sada moderna, liberalni totalitarizam je u trendu a naši liberali prate trendove. Uz ekologe na dobrom su putu da krenu stopama Mao Ce Tunga. Svi na " ekološka" bicikla a od medija samo saopštenja komesara iz Brisela.

GioGio

pre 1 godinu

Sto vam je zabranjen intervju sa silovateljem? Sto vam je skinut klip sa yt? Postenjacine!

Pedja

pre 1 godinu

Da želimo. Ukidanje Informera bi značilo da konacno krecemo ka ukidanju govora mržnje, laži, promovisanju šunda, kiča, nemorla... mogao bih do sutra da nabrajam.

lilit

pre 1 godinu

Posle ovog mutanta, objavite intervju sa S. Spasićem, Tomislavom Ž. Nikolićem koji je 1974. sa svojim "junacima" na mućku odveo Milicu Kostič u stan da bi je silovali, a ona skočila sa 11 sprata u smrt....

Lazer

pre 1 godinu

Oni neka se bave svojom zemljom i svojim bolesnicima, mi cemo svojom.

Jovi

pre 1 godinu

Sramota jedna, treba vas ugasiti kao cigaretu, o beton i zgaziti.

milunka

pre 1 godinu

Bednici,daleko ste vi svetlosnim godinama od tih u naslovu....

Dragi

pre 1 godinu

Čuj napala vas i ministarka Zorana Mihajlović?! Zar je to moguće? Pa kako sad to? Pa vi ste pro-pro-pro Vučićev štampani i elektronski medij. Koliko se ja razumem u moleraj Zorana Mihajlović je ljubimica Aleksandra Vučića. Zar ne? Pa 8 godina Vučić je drži kao ministarku. A biće još 4 godine u vladi. Zaključak: znači da vam je okrenuo leđa i sam Aleksandar Vučić. Verovatno to ima veze sa nezavisnom politikom koju vodi Aleksandar Vučić, uz budnu kontrolu ambasada kvinte.

Gale Jebač

pre 1 godinu

Vučićeviću stalno sanjam da mi pušiš kurac

kentaur

pre 1 godinu

Vi sebe nazivate novinarima? Pa da li vi procitate bilo koji tekst pre objave? Vi ste smesni.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija