• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

19.10.2022

18:49

(VIDEO) SRUŠIO SE AVION KOD AUTO-PUTA U GRČKOJ! Letelicom upravljao deda od 80 godina, pokušao da sleti, ali...

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) SRUŠIO SE AVION KOD AUTO-PUTA U GRČKOJ! Letelicom upravljao deda od 80 godina, pokušao da sleti, ali...

Podeli vest

Manji avion srušio se danas nešto pre 15 časova na auto-put u Grčkoj, a prema zasad dostupnim informacijama, u padu je poginuo pilot

Do nesreće je došlo kod 95. kilometra na auto-putu Atina-Lamia, a dežurne službe su dojavu o nesreći dobile u 14.45 sati.

Grčki državni medij ERT potvrdio je, pozivajucěi se na izvore Vatrogasne službe, da je pilot poginuo u nesrecěi. 

Potvrđeno je i da je pilot bio jedini putnik u avionu, kao i da nijedan vozač na auto-putu nije povređen pošto se avion srušio u blizini ograde avio kluba Thiva, pokazuje video snimak. 

Prema pisanju lokalnog medija "permissos.gr", avion Cesna je ranije poleteo iz letačkog kluba i srušio se kada je 80-godišnji pilot pokušavao da sleti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija