• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

24.10.2022

12:14

NEMAČKI MILIJARDER SA ŽENOM I DECOM POGINUO U PADU AVIONA! Novi detalji tragedije kod obala Kostarike (FOTO)

Printskrin Youtube/studiozx

Vesti

NEMAČKI MILIJARDER SA ŽENOM I DECOM POGINUO U PADU AVIONA! Novi detalji tragedije kod obala Kostarike (FOTO)

Podeli vest

Vlasti Kostarike saopštile su danas da su pronašle olupinu aviona, na oko 28 kilometara od aerodroma Limon, u kome se, kako se veruje nalazio Rajner Šaler, osnivač nemačkog lanca teretana Mekfit i pojedini članovi njegove porodice


Šaler (53) je u svom privatnom avionu putovao sa još četvoro nemačkih državljana, uključujući 44-godišnju žensku osobu, 40-godišnjeg muškarca i dvoje maloletnih lica, navelo je Ministarstvo bezbednosti Kostarike, preneo je Rojters. Pilot (66), bio je švajcarski državljanin, saopštilo je Ministarstvo.

Nemački dnevnik Bild piše da je putovao sa suprugom, s njihovo dvoje dece i s još jednim muškarcem.

 

 

Vlasti Kostarike primile su u petak uveče upozorenje o nestalom avionu koji je bio na putu iz Meksika za grad Limon u Kostariki, izjavio je ranije danas ministar bezbednosti Horhe Tores.


Avion je izgubio komunikaciju sa kontrolnim tornjem u blizini Bara de Parizmine, nekoliko minuta od Limona, naveo je on. U međuvremenu, spasilačke ekipe pronašle su deo prtljaga Šalera i njegovih saputnika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Katastrofa. Prpsto pomislis da nije imao pare i kupi avion svi bi bili zivi. JEDINO AKO JE STVARNO ZAPISANO PA BI POGINULI NA DRUGOM MESTU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija