• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2022

18:19

ŽENA (55) ŠETALA PSE KADA JU JE NAPALA KRVOLOČNA ZVER! Napravila je kobnu grešku koja ju je umalo koštala života (VIDEO)

Vesti

ŽENA (55) ŠETALA PSE KADA JU JE NAPALA KRVOLOČNA ZVER! Napravila je kobnu grešku koja ju je umalo koštala života (VIDEO)

Podeli vest

Rene Levov (55) šetala je svoje nemačke ovčare u Merilendu, SAD, kada je agresivni crni medved počeo da je juri pre nego što joj je zgnječio lobanju i ostavio je u lokvi sopstvene krvi.

Nesrećnu šetačicu pasa kojoj je crni medved razbio lobanju napadnuta je nakon što je poslušala savet da se pravi da je "velika i glasna" u pokušaju da uplaši zver. Rene Levov odlučila je da viče i vrišti na zver koja je u početku jurila njena dva nemačka ovčara, Kajli i Bounsa, ali je umesto toga ovom bukom privukla životinju ka sebi i tu je krenula borba za goli život.

Ova 55-godišnjakinja, koja je uživala u opuštajućoj šetnji šumom u blizini svoje kuće u Merilendu, SAD, ostala je sa mučnim povredama i ležala je u lokvi krvi pre nego što su stigli spasioci. Rene je objasnila: "Šetam svaki dan i izvodim pse. Mislila sam da je to bio normalan dan. Vraćali smo se ka kući kada je Kajli primetila ili čula nešto pa je otišla ispred mene i sreli su se ona i medved – ugrizla ga je, a on ju je udario šapom. Ali pošto sam radila ono što vam inače kažu da uradite kada sretnete medveda – da budete veliki i glasni – mislio je da sam zanimljivija pa se fokusirao na mene".

Nakon što je shvatila da njena strategija da viče ne odvraća medveda, odlučila je da promeni svoju tehniku i da se pravi mrtva. "Stao je ispred mene nakon što je jurnuo na brdo i mogla sam da vidim bukvalno svaki detalj - njegovo lice, zube, kandže - sve", rekla je Renee.

- Posle nekoliko sekundi udario me je, a zatim me dva puta ugrizao za levu nogu tik iznad kolena, pa me odbacio na stranu i nastavio da me ujeda. Ugrizao me je dva puta za lobanju i levu stranu lica - posle prvog ugriza sam čula kako mi lobanja krcka i mislila sam da ću umreti. To je bio užasan zvuk - dodala je nesrećna žena.

Rene je uprkos strahu i nesnosnom bolu nastavila mirno da leži, a životinja je onda nastavila dalje - ostavivši Renee srećnu što je živa. "Nisam se pomerila. Ležala sam deset minuta jer sam bila skamenjena. Bilo je zaista strašno. Krv iz moje glave samo mi je tekla niz lice, bila sam u lokvi sopstvene krvi. Bilo je po mom telefonu. Morala sam bukvalno da obrišem telefon da bih mogla da ga vidim", ispričala je ona. Nakon što je prebačena u bolnicu, Rene Levov je zbrinuta od ozbiljnih povreda, a hirurzi su joj četiri sata zašivali duboke rane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija