• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

24.11.2022

12:15

"UDARIĆEMO TAMO GDE BOLI!" Lajen najavila deveti paket sankcija EU protiv Rusije!

Tanjug/AP

Vesti

"UDARIĆEMO TAMO GDE BOLI!" Lajen najavila deveti paket sankcija EU protiv Rusije!

Podeli vest

Evropska Unija priprema deveti paket sankcija Rusiji, kao odgovor na napad Moskve na Ukrajinu, izjavila je danas predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen



"Naporno radimo na tome da udarimo Rusiju tamo gde boli, kako bismo još više otupili njenu sposobnost da vodi rat protiv Ukrajine i danas mogu da objavim da radimo punom parom na devetom paketu sankcija", izjavila je Fon der Lajen tokom posete Finskoj, prenosi Rojters.

Ona je saopštila da je uverena da će vrlo brzo biti odobreno globalno ograničenje cena ruske nafte sa G7 i drugim velikim partnerima.

"Nećemo se smiriti dok Ukrajina ne odnese prevagu nad Putinom u njegovom varvarskom ratu", rekla je predsednica EK, navodi britanska agencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zarkopopovic77

pre 1 godinu

EU ne nanosi stetu sankcijama Rusiji vec sebi

SURDUKTOR

pre 1 godinu

девети круг пакла : ВИДЕЋЕМО КО ЋЕ СЕ ЧВАРИТИ ! Теслина теорија КОСМИЧКОГ БОЛА "in vivo" !!!

micko

pre 1 godinu

Kako bi volio da su rusi zavrnili sve slavine još pre pola godine i sa naftom i plinom, đubrivom ... pa da vas ostave na par godina bez svega pa da vidimo onda dokle i kako dalje

master

pre 1 godinu

Zujka ne prestaje sa glupostima,dokle ce stici evropa sa njom i sa Solcom, totalnom unistenju privrede EU, a i unistenje uni polarnog sistema.

uzas

pre 1 godinu

Zasto na Zapadu samo najgore, nesposobne zene mogu da dobiju sansu u politici?

zora

pre 1 godinu

A gde boli vas neodgovorna osobo za zivote gradjana EU.

Vladimir

pre 1 godinu

Gospodi iz Eu,sve želje da ove zime bar -20 stepeni,pa da im Putin zavrne gas do kraja,pa ko preživi pričaće kako se EU smrzla.Definitivno su za raspad,isti oni koji su izvršili agresiju na SRJ,sada pričaju o vladavini prava.Na njihovu žalost osim "aristokratskog"zapada postoji 3/4 sveta koji i dalje saražuju sa Rusijom.

Aleksandar Rankovic

pre 1 godinu

Moze njoj malo po pikici ? Jos se ona drzi. Njeno pravo mesto je u zatvor vec odavno… PRAVDO GDE LI SI !!!??

ratko

pre 1 godinu

Ti ces Lajno jedna ,gmazu zenski da pricas o Velikoj Rusiji i Velikom Putinu pa nisi mu ni crno pod noktom ,sljame jedan

Vnik

pre 1 godinu

Jel to ona sto nezna nista da kaze uz svoje glave vec non stop cota napisani tekst. P.s. nije ona jedina ima ih popeolicno.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija