• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/nbcphiladelphia.com/

30.11.2022

14:09

RATNO STANJE NA ULICAMA AMERIKE! Pogledajte šta je ludak uradio policajcu - šokantni prizori u po bela dana iz Filadelfije, službe u potrazi za napadačem (VIDEO)

Printskrin

Vesti

RATNO STANJE NA ULICAMA AMERIKE! Pogledajte šta je ludak uradio policajcu - šokantni prizori u po bela dana iz Filadelfije, službe u potrazi za napadačem (VIDEO)

Podeli vest

Snimak sa ulica Filadelfije šokirao je SAD i svet!

Policija istražuje novi video na kojem se vidi kako muškarac na ulici prilazi puca u glavu službeniku Uprave za parkiranje Filadelfije.

Drski napad se dogodio prošlog petka, oko 16 časova u gradskom kvartu Frankford. Na snimku se vidi kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vreme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar pre nego što je stigla pomoć.

"To je smelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah rešimo", rekao je zamenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Povređeni policajac je u stabilnom stanju. Još uvek nije jasan motiv napada. Službenik raspoređen u kvart Frankford bio je poznat zajednici.

"Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak", rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda.

Napadač je u bekstvu i sve službe dale su se u potragu za njim, policija Filadelfije moli sve koji imaju informacije o osumnjičenom da im se jave.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Neka amerikanci zadrže njihovu demokratiju za sebe i svoj naros.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija