• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/thesun

14.12.2022

14:01

MISTERIOZNA SMRT U KATARU! Horor Britanaca na NAFTNOJ PLATFORMI, radnici ne mogu da dođu sebi - OVAKO NEŠTO U ŽIVOTU NISMO VIDELI!

Reuters

Vesti

MISTERIOZNA SMRT U KATARU! Horor Britanaca na NAFTNOJ PLATFORMI, radnici ne mogu da dođu sebi - OVAKO NEŠTO U ŽIVOTU NISMO VIDELI!

Podeli vest

Jedan Britanac je poginuo, a drugi je teško povređen nakon incidenta na naftnoj platformi u Kataru

Oba radnika su bila zaposlena škotskoj kompaniji i da su bili zaduženi za vozila na daljinsko upravljanje.

Kolege tvrde da je jedan od njih pronađen mrtav u svojoj sobi, dok je drugi teško povređen i sada se bori za život u bolnici na Bliskom istoku. 

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije se oglasio povodom smrti svog državljanina.

„Izražavamo saučešće porodici radnika koji je poginuo i podršku čoveku koji se bori za život, u stalnom smo kontaktu sa lokalnim vlastima," saopštilo je ministarstvo.

Policajci su helikopterom stigli do platforme, a zatim su je zaključali. Istraga o tome šta se dogodilo je u toku, ali su detalji još uvek nejasni.

Vest se munjevito proširila među naftnim radnicima.

„Svi u industriji pričaju o ovome, ne mogu to da zamislim, nikada u životu nisam čuo za nešto slično,"  izjavio je radnik.

Portparol katarskog Ministarstva unutrašnjih poslova obratio se javnosti povodom incidenta.

„Organi za sprovođenje zakona intenzivno istražuju incident koji se desio 12. decembra u jednom priobalnom objektu. U incidentu su učestvovala tri britanska državljana koji su radili za kompaniju. Jedna osoba je zadobila smrtonosne povrede, druga je hospitalizovana. Treća osoba je privedena od strane organa reda u okviru krivične istrage", saopštava ministarstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija