• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

24.01.2023

10:17

ŠTA SE DEŠAVA?! UKRAJINA IZNELA ŠOK PREDLOG BELORUSIJI! Oglasio se Lukašenko!

Tanjug/AP

Vesti

ŠTA SE DEŠAVA?! UKRAJINA IZNELA ŠOK PREDLOG BELORUSIJI! Oglasio se Lukašenko!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da ukrajinska strana predlaže Minsku da sklope pakt o nenapadanju, javlja beloruska državna agencija „Belta“


„Ne znam zašto to Ukrajinci rade. Sa jedne strane nas mole da ni u kom slučaju ne uđemo u rat sa Ukrajinom, da naša vojska ne krene tamo. Predlažu da se sklopi pakt o nenapadanju. Međutim, sa druge strane pripremaju haos i naoružavaju militante. Poljska i Litvanija su potpuno poludele. Zašto im to treba? Nije jasno. Zato smo prinuđeni da oštro reagujemo“, izjavio je Lukašenko na sastanku o društveno-političkoj situaciji u zemlji.

Beloruski lider juče je saopštio da je u blizini beloruske granice „koncentrisana grupa naoružanih formacija susednih država Evropske unije i Ukrajine“ koju čini oko 23.500 ljudi od kojih je 17.200 iz Ukrajine i 3.700 iz Poljske.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daneee

pre 1 godinu

I Hitler je sklapao paktove o nenapadanju pa redio suprotno

Rale

pre 1 godinu

Nikakav predlog ukrajinci nisu dostavili u Minsk, cista izmisljotina Lukasenkovih sluzbi...Kijev kategoricki tvrdi da nisu ni pomislili na takvo nesto a kamo li predlozili...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija