• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

13.08.2019

18:44

(FOTO) NADEŽDA I TOMA PONOVO U LJUBAVI! Ovom fotografijom je sve otkriveno!

Rijaliti

(FOTO) NADEŽDA I TOMA PONOVO U LJUBAVI! Ovom fotografijom je sve otkriveno!

Podeli vest

Pinkova zvezda Nadežda Biljić i maneken Tomislav Toma Panić privukli su veliku pažnju javnosti koja je pratila drugu sezonu najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadrugu". Njih dvoje imali su vrele akcije na imanju, a neretko su ulazili u svađe i rasprave zbog osećanja koje gaje jedno prema drugom

Po izlasku iz rijalitija, oni su nastavili sa svađom, ali izgleda da je sve to sada iza njih. Naime, Nadežda je na svom Instagram profilu objavila Tomine fotografije uz opise koji govore da su ponovo zajedno.

Foto: printscreen instagram

- Ljubav - glasio je opis jedne fotografije.

Foto: printscreen instagram

- Ljubav u elementu - napisala je Nadežda na drugoj fotografiji

Podsetimo, pre izvesnog vremena mi smo uslikali Nadeždu kako ide u jednu ginekološko-akušersku kliniku u Beogradu, a nagađalo se da je pevačica trudna i da je upravo Toma otac. Da li je to razlog pomirenja ili ne preostaje da se vidi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija