• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

29.09.2019

15:55

(VIDEO) INTIMNA ISPOVEST ANABELE ATIJAS! Gavrić ispričao kako je Anabela izgubila blizance, pa otkrio kako je upoznala Gagija!

Rijaliti

(VIDEO) INTIMNA ISPOVEST ANABELE ATIJAS! Gavrić ispričao kako je Anabela izgubila blizance, pa otkrio kako je upoznala Gagija!

Podeli vest

Mirko Gavrić tokom dana ispričao je Mariji Kulić i Miljani Kulić priču o prvom dečku Anabele Atijas, ali i kako je upoznala svog bivšeg supruga Gagija Đoganija

Naime, Gavrić je otkrio da se prvi Anabelin dečko zvao Nikola, ali da joj se desila tragedija u ratnom periodu, gde je i izgubio život.



-Anabela i taj sportista i on dečko dobije ponudu da ode za Švajcarsku, da igra. Anabela pati, on pati, on neće da prihvati ugovor. Klub koji ga je hteo, ponudi i da plate Anabeli školu i odu zajedno. Tamo su bili oko dve godine,. Kreće haos u Jugoslaviji, tek se zagrevalo, predratno stanje. Krenu Anabela i Nikola preko Italije, na brodu Gagi vidi Anabelu i ona vidi njega, gde god ode, on za njom. Tad su se prvi put videli. On nju gleda, ona beži. Oni stignu u Bar, tamo su imali prijatelja i kaže Nikola da ide da vidi roditelja, a ona da ostane. Poginuo dečko, počeo rat i ubili ga. Pokuša da stupi u kontakt sa njegovima, ništa nije znala. Sama ostala sa 17 godina u Crnoj Gori. Uspe ona da se prebaci za Beograd i pomogne joj majka. Posle godinu dana sedne Nikolina majka sa Anabelom i posavetuje da živi svoj život, da nastavi dalje. Tu ona stupi u kontakt sa roditeljima, samo što je njen otac tad bio u zatvoru zbog rata. Anabela kaže, iznajmila stan i upali televizor, kad tamo Gagi. A on sedi sa Đoletom i još jednim dečkom i reklamiraju plesnu školu i ona se spremi i ode. I kaže kad je Gagi video, noge mu se odsekle. On je planirao da započne muzičku karijeru. Zašto Anabela nije pevala? Nije zato što ne zna, već zato što je otpevala druga pevačica, a Knez je napravio pesmu. Onda je posle Lune imala blizanačku trudnoću, ali je izgubila bebe i to je saznala dva sata pred nastup. I tako je morala da peva - ispričao je Mirko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija