• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

24.10.2019

14:46

UDARI ME! Razjareni Tomović nasrnuo na Gagija Đoganija, šestorica ga držala da ga ne polomi, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

Rijaliti

UDARI ME! Razjareni Tomović nasrnuo na Gagija Đoganija, šestorica ga držala da ga ne polomi, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Tomović neće se smiriti dok dobro ne izudara Gagija Đoganija i to se zakleo časnim krstom. Već nekoliko puta su ga uspeli zadržati da ne polomi densera

 - Veruj mi, neću ti zaboraviti uvrede. Kunem ti se, prve treba da se okupaš. Neću da ga udarim -  hteo je prvo Vladimir da razgovara sa Gagijem. 

 - Udari me, dobićeš nedeljni. Udario si Aleksandru i izbačen si -  izazivao ga je Gagi. 

 - Ona je veći mangup od tebe -  dobacio je đetić, a onda je Gagi spomenuo porodicu. 

 - Koga ti imaš iza sebe. Nemaš porodicu, nemaš nikoga -  rekao mu je Đogani što je izbacilo iz takta Vladimira. 

 

 

 - Jel ja nemam porodicu? Sve po spisku, majku ti", vikao je Vladimir, dok su ga šestorica jedva obuzdala da mu ne priđe! "Nisam mu pominjao porodicu. Kunem se časnim krstom... -  jedva je govorio Tomović.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija