• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

21.12.2019

11:43

GAGI NEMA OD ČEGA DA ŽIVI, A PONAŠA SE KAO MULA! Đole Đogani surovo OPLEO po rođenom BRATU, a POTKAČIO je i ovu PEVAČICU!

Rijaliti

GAGI NEMA OD ČEGA DA ŽIVI, A PONAŠA SE KAO MULA! Đole Đogani surovo OPLEO po rođenom BRATU, a POTKAČIO je i ovu PEVAČICU!

Podeli vest

Đole Đogani progovorio je o svojim kolegama, a jedna pevačica posebno ga je naljutila

U pitanju je Milica Pavlović o kojoj Đole nema lepo mišljenje.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

 - Evo, ova Milica Pavlović što glumi da je najjača zvezda na svetu, stavi naočare i ne vidi nikog. Pa, videla si kolege Đoganija i Vesnu! Skini naočare, javi se  -   šokiran je bio Đogani.

Foto: informer.rs

Đole je prokomentarisao i ponšanje svog brata Gagija u rijalitiju.

Foto: printscreen

 - Evo, recimo, mislite li da je ovo u "Zadruzi" moj brat Gagi? Pa nije on tako miran. Sad jedva da nešto kaže, baš me nervira. Gukni! Kaži nešto! Dođe mi da udarim televizor. On nije pod sedativima, samo ima neke rupe zbog starog života, ali nije takav. Samo gleda da mu prođe mesec po mesec. Ne bih ja sad da se on bije, al' malo nek se razdrma. Daj, kaži nešto, ispričaj priču, a ne kao mula neka -  kazao je Đole za "Svet", prenosi "Puls" i dodao:

LUNA OTIŠLA KOD BIVŠEG DEČKA! Kad su je njegovi videli na vratima ODUŠEVILI SE, zovu je SNAJKA!

 - On je izabrao da bude miran jer je svestan da jedino tako može da zaradi novac, ali ja bih više voleo da pokaže svoj stav, pa nek' je i glupost... Pa, zar Miljana Kulić govori pametne stvari, a ipak dominira. Nije on naučnik, pa da mu neko zameri. Ljudi žele dnevnu zabavu, smeh, glupost. Pare su mu neophodne, on nema od čega da živi. Ništa ne radi, nema nikakve nastupe. Rijaliti mu je bio jedini izlaz."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 4 godine

Ovi Djogaji su bas dosadni. Pa pomozi bratu a ne da lupetas gluposti . A ko ste ti i Vesna?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija