• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

06.02.2020

09:45

NATAŠINA MAJKA ULAZI U ZADRUGU?! Ovo niko NIJE OČEKIVAO, ali TO NIJE SVE! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Rijaliti

NATAŠINA MAJKA ULAZI U ZADRUGU?! Ovo niko NIJE OČEKIVAO, ali TO NIJE SVE! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Podeli vest

Nataša Bekvalac (39) uskoro će dobiti konkurenciju na javnoj sceni, i to od članova svoje porodice! Njena majka Mira (67) želi da uđe u rijaliti "Zadruga", a ćerka Hana hoće u pevačice!

Nata je u "Amidži šouu" najavila svoj koncert, koji je zakazala za 14. februar u beogradskoj Areni, a podršku su joj pružili članovi porodice, koji su je iznenadili svojim izjavama. Tako je Natina mama otkrila da hoće da postane učesnica rijalitija!

Vraća joj milo za drago
Planiram da uđem u "Zadrugu", pa da ja malo blamiram Natašu kao ona mene ceo život. Tri puta se tajno udavala!

Mira Bekvalac

Najproblematičnija

- Planiram da uđem u "Zadrugu", pa da ja malo blamiram Natašu kao ona mene ceo život! - rekla je s osmehom Mira, a potom je ispričala kako je biti majka popularne pevačice:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No risk,no story? 14.02.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 24, 2020 at 11:52am PST

 

- Teško, ali prihvatili smo je i moramo da je pratimo. Kada biste pitali moje ćerke koju najviše volim, one bi rekle Natašu, ali to nije tačno. Bila je najproblematičnije dete, pa sam morala više da se trudim oko nje. U četvrtom razredu srednje škole je počela baš da brlja, otišla je od kuće, nismo mogli da utičemo na nju. Tri puta se tajno udala! Pa zamislite da vam dete to priredi. Uvek radi šta ona hoće!

Spavala sam sa Dačom posle 24 sata od poznanstva

Nataša je otkrila koliko je vremena prošlo od kada je upoznala nekog muškarca do seksa sa njim

- Prošlo je 24 sata, i to sa Haninim ocem!
Ona je dodala i da je za Danilom Ikodinovićem patila više nego za drugim mužem Ljubom Jovanovićem i trećim Lukom Lazukićem:
- Najviše sam žalila za prvim brakom!

Potom je Natašina starija ćerka Hana (13), koju je dobila u prvom braku sa Dačom Ikodinovićem, najavila da kreće majčinim estradnim stopama.

IPAK ĆE SE SRESTI SA MARKOM! Luna Đogani će biti deo Zadruge 3 - produkcija ima SAVRŠEN PLAN! Ponudili joj NEREALNU SUMU koju nije mogla da odbije!

(VIDEO) MARKO KONAČNO PRIZNAO: Lunu nisam PREBOLEO, a Iva me podseća na NJU!

- Hoću da budem pevačica! Mama mi je rekla da će me podržati ako to budem želela i sa 16 godina - rekla je Hana, a Nata se nadovezala:

 

 

- Dozvoliću joj da postane pevačica samo ako zaista voli muziku, a ne samo da bi bila popularna. Hana je veoma muzički talentovana, prvo je propevala, pa progovorila.

Hakuje joj telefon

Hana je ispričala da je Nata stroga i da mora da je obaveštava o svemu.

- Mama me uhodi, hakuje mi telefon i laptop! Nemam dečka, ali da ga imam, morala bih da kažem mami - rekla je Hana, a Nataša je otkrila kako se ponašala u ljubavi:

Ljubila sam se sa ženom

Nataša je priznala da je eksperimentisala sa istim polom.

- Ljubila sam se sa ženom, i to u usta! - rekla je pevačica, ali nije želela da otkrije detalje.

- Nikad nisam imala dečka, već samo verenike i muževe. Prvog momka Petra imala sam u zabavištu. Rekla sam mu da mora de me veri ako hoće da mu budem devojka. Otišao je kući i ukrao prsten od roditelja. Iz obdaništa su zvali mamu, jer su na mojoj ruci videli taj prsten, pa sam morala da ga vratim. Tako je i do dana današnjeg, muškarci moraju da me vere ako hoće da budu sa mnom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija