• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

15.02.2020

22:14

SMESTILA MI JE BATINE - OGLASIO SE MILJANIN BIVSI! Otkrio ŠOK detalje koje do sada NISMO ZNALI - ispričao sve o detetu, ABORTIRANJU i porodici Kulić

Rijaliti

SMESTILA MI JE BATINE - OGLASIO SE MILJANIN BIVSI! Otkrio ŠOK detalje koje do sada NISMO ZNALI - ispričao sve o detetu, ABORTIRANJU i porodici Kulić

Podeli vest

Ipak ne može da pređe preko nekih stvari!

Sada već bivša zadrugarka, Miljana Kulić je izbačena odlukom Velikog šefa jer je prevršila svaku meru bacajući sumnju na produkciju govoreći da joj mešaju terapije i ne izlaze u susret kada joj je povišen krvni pritisak. 

OVO JE JOŠ JEDAN OD RAZLOGA ZA IZBACIVANJE! Bivša zadrugarka otkrila sve o Miljaninoj TERAPIJI - Bez dlake na jeziku i straha od produkcije!

Foto: instagram/miljana_kulic_

Iako je rekla svima da joj je unapred uplaćen honorar za učešće u Zadruzi 3,  produkcije nije mogla da joj progleda kroz prste što je rekla svim zadrugarima da navodno nije ni bila trudna, nit je imala intimne odnose sa Zolom. 

''MOLIM VAS, NE ŠIRITE DALJE..'' Darko Tanasijević PRIZNAO da je imao SE*S AFERU sa Miljanom Kulić - čak ju je i VARAO! Moli fanove za DISKRECIJU!

Foto: printscreen Instagram

O svemu tome je u više navrata pričao njen nekadašnji partner, pevač Bojan Tomović koji je po njenom izbacivanju iz Bele kuće obelodanio da želi da oženi Kulićevu i da će joj ponosno dati prezime. Ipak, danas je došlo do velikog obrta. On je za Informer.rs  otkrio zbog čega više ne želi da ima ništa sa Miljanom.

TEŠKO NJEMU KAD IZAĐE IZ ZADRUGE! Miljana se NAMERAČILA na OVOG PEVAČA - Kulićeva ODLEPILA za njim u emisiji! Muvala ga BEZ PARDONA!

- Miljana mi je namestila batine, sama je to priznala u rijalitiju, abortirala naše dete i to je priznala, letos me nagovarala da se ubijem, vređala mi mrtvog oca, tako da uprkos nekoj mojoj simpatiji prema njoj ipak odustajem od svega. Marije mi je žao, a za Sinišu me zabole ku*ac. Ovo je zadnji put da pričam o njoj - rekao je Bojan, pa nastavio:

Foto: printscreen instagram

- Sa 38 godina se osečam kao da imam 98, meni se bliži kraj, osećam to, tako da joj opraštam sve i njoj i svima koji su mi nekad nudili - završio je Tomović.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija