• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

02.03.2020

12:03

NA ŠTA ĆE TO DA LIČI?! Šok intervju IZBAČENOG - Đoganijeva će sada VODITI NJEGOVU EMISIJU?! Panda otkrio šta ga je PITALA pred izlazak

Rijaliti

NA ŠTA ĆE TO DA LIČI?! Šok intervju IZBAČENOG - Đoganijeva će sada VODITI NJEGOVU EMISIJU?! Panda otkrio šta ga je PITALA pred izlazak

Podeli vest

Prvo oglašavanje po napuštanju Zadruga, ekskluzivno za Informer.rs

Sada već bivši zadrugar, Stefan Milošević Panda je za portal Informer.rs odmah po izlasku iz Zadruge prokomentarisao život pred kamerama.

SVIMA SU POPADALE VILICE! Luna čim je kročila u Zadrugu - IZAZVALA NEVIĐENI HAOS, Marko i Gagi REAGOVALI OVAKO!

Foto: printscreen/tvpink

- Imao sam osećaj da ću ispasti i evo dogodilo se. Super je sve, sad se vraćam u normalu. Zadruga je i više od onoga što sam očekivao. Jedno je kad se gleda na tv-u, a drugo kada uđete. Ima mnogo energija, treba sve to izdržati. Pozitivno sam oduševljen, preporučio bih svima koji imaju vremena da se odreknu. Ispunila su mi se očekivanja - rekao je Panda. 

MILJANA KULIĆ URINIRALA PO IMANJU! Novi skandal - LUPA NA KAPIJU, HOĆE DA NAPUSTI RIJALITI! Šok scena - van sebe je! (VIDEO)

Foto: tv pink printscreen

Imajući u vidu da je Luna Đogani sinoć ušla u Belu kuću kao gost, mnogi nagađaju da taj trenutak nije bio slučajan.

POD OVIM USLOVIMA ĆE BORAVITI U ZADRUZI! Luna Đogani ima POSEBAN DOGOVOR sa produkcijom - evo šta on podrazumeva!

Mediji i izvori širili su informaciju da Luna ulazi kako bi vodila emisiju. Svima je odmah padalo na um koga će zameniti u radiju ''Amnezije'', a nisu ni slutili da će to biti upravo Stefan Milošević koji je napustio imanje uočio ulaska Đoganijeve. 

Foto: printscreen/tvpink

Da li će se Luna stvarno pridružiti Stefanu Kandiću Kendiju koji je jedan od voditelja radio emisije "Sedi dole'', saznaćemo u petak. Svakako, Padna je ima šta da kaže o toj teoriji.

- Majke ti! (smeh) Ako je to stvarno tako, neka je. Ako se jedna Luna Đogani bori da bude voditelj u toj emisiji, meni je čast i zadovoljstvo da ona to vodi. Sinoć kad sam izlazio, Luna se pitala ko će da vodi radio, ja sam joj rekao da vode Kendi i ona. Nisam ni znao da je ta priča u igri. Zanima me na šta će to da liči i zvuči. Za nju bi bilo dobro da ostavi Kendija pored sebe, da joj pomogne. Biće to slušan radio - govorio je Stefan.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 4 godine

Panda je ovde kolateralna dteta jos pre dvadeset dana ona je rekla Mitrovicu hocu da vodim tu emisiju i on je morao da Izbaci Pandu kako bi ovoj bila ispunjena zelja. Fala bogu pa to nit ko gleda ni slusa.

Jasna

pre 4 godine

Zadrugu sam prestala da gledan kada su vratili ponovo Miljanu, od tada me zadruga vise ne interesuje. Na YouTube jedino sam pratila legendu Pandu i Kendija,...sad vise necu ni to!!! Hvala svima koji su uspeli sve ovo da upropaste i dovedu do kraja, nadam se da ce ovo biti poslednja zadruga.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija