• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Gajić

05.03.2020

14:45

BACILA OKO NA MUZIČARA! Kija crvenela dok je pričala o novoj SIMPATIJI - evo čime ju je ODUŠEVIO! Bivši dečko POZNATE PEVAČICE (VIDEO)

Rijaliti

BACILA OKO NA MUZIČARA! Kija crvenela dok je pričala o novoj SIMPATIJI - evo čime ju je ODUŠEVIO! Bivši dečko POZNATE PEVAČICE (VIDEO)

Podeli vest

Ne krije da joj se sviđa!

Pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kija Kockar, otkako se razvela od supruga Slobodana Radanovića, uživa u slobodi.

SLOBU I NJEGOVU DEVOJKU BIH UBILA, a Lunu... Sa KIJOM smo igrali zanimljivu igricu - otkrila za koga bi se UDALA i sa kim bi imala S*KS (HIT VIDEO)

KIJA RAZVALILA! Otpevala jednu stranu pesmu uživo, ZBOG OVOGA JOJ MNOGI MUZIČARI SKIDAJU KAPU! (VIDEO)

Ona ne krije da sada ima nove simpatije, glumca Miloša Bikovića i muzičara Stjepana Hausera, ali da nijedan od njih dvojice, nažalost, ne obraća pažnju na nju.

Foto: informer.rs

- Bikovića pratim na Instagramu, lajkujem mu sve, ali me on ne primećuje i ne prati - rekla je Kija, a onda pozvala lepog glumca da joj lajkuje barem jednu fotografiju.

Pevačica je potom priznala da seriju "Južni vetar", gde Miloš igra glavnu ulogu, nije stigla da pogleda, ali da bi se rado sa njim ljubila pred kamerama i zbog njega prihvatila glumačku ulogu.

MILOŠ BIKOVIĆ JOJ POMUTIO MOZAK! Kija Kockar svakog dana MISLI O GLUMCU - Evo šta ju je PRIVUKLO KOD NJEGA i šta bi NAJVIŠE VOLELA!

- Naravno da ću se ljubiti sa Bikovićem! Ne moramo pred kamerama, možemo i ovako, sa strane - rekla je Kija kroz smeh.

Foto: Printscreen You Tube

Ipak, kako ne bi gubila vreme čekajući da je primeti, Kockareva je pomenula još jednog selebritija koji joj se dopada.

ZAPUŠILA USTA SVIMA! Pogledajte kako izgleda jedan Kijin nastup u Americi - napravila potpunu ludnicu, publika peva sa njom u glas! (VIDEO)

- Nikada ga nisam upoznala, samo sam se zaljubila u njegov talenat. Iz svere muzike je, ali nije pevač, svira jedan instrument. Jako je talentovan i to me je oduševilo. Ja sam osoba koja se vezuje za talenat, za mozak, za rad.... Takođe, ni on ne zna da postojim, ali sam njegov veliki fan. Drago mi je što je uspeo u svetu, ne samo kod nas - priznala je Kija, a reč je o bivšem dečku Jelene Rozge, Stjepanu Hauseru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Feb 14, 2020 at 3:13am PST

 

Celu Kijinu izjavu o novim simpatijama, pogledajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša1008

pre 4 godine

Kija, Kija, lukava si kao lija. Mlade momke želiš, da sa njima ljubav deliš. Otero te Sloba, baš je zao bio, još našao novu, sa njom se verio!

Jasmina

pre 4 godine

Tako je slatka dok prica.Obozavam njene intervjue.Iskrena ,interesantna i realna.Sve super Kija.

Dana

pre 4 godine

Haha vezuje se za talenat i mozak ,a u realnosti Djukic ,Mob i Cile ,sve talenat do talenta ?

Jasmmina

pre 4 godine

Najljepsa nasa Kija.Pametna , vrijedna i uspjesna.Moze sta pozeli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija