• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

10:13

(VIDEO) SLEDI KAZNA? Miljana Kulić napravila HAOS - OŠURILA Zolu kafom NARED LICA, a evo i ZBOG ČEGA!

Rijaliti

(VIDEO) SLEDI KAZNA? Miljana Kulić napravila HAOS - OŠURILA Zolu kafom NARED LICA, a evo i ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Rano jutros došlo je do svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole u toaletu nakon njegovog tuširanja. Kulićeva je želela da raspravi svoj odnos sa Čolićem i više puta je izražavala sumnju u njegove namere prema njoj

- Ja sumnjam u tebe, zato se tako i ponašam, zato sam i agresivna. Hajde da pričamo ispred. Donesi mi kafu - rekla je Kulićeva.

(VIDEO) SKLONI SE OD MENE, ZGAZIĆU TE! Havarija u PABU - Edo NAPAO Draganu Mitar, ona PALA! Obezbeđenje odmah ULETELO!

(VIDEO) KAKAV ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo ko ide sa Miljanom Kulić u duel za izbacivanje iz Zadruge!

- Mokra mi je kosa - odgovorio je Zola.

Miljana je zatim optužila Zolu da joj svašta priča kada misli da ga kamere ne snimaju, a on se kleo da to nije istina.

Foto: printscreen

- Ja ti ništa ne verujem, ti pričaš samo za kamere. Završićemo svaku komunikaciju. Ja sam Gagi Đogani od sada i takva ću i biti. Neću više da progovaram - poručila je Miljana.

- Miljana, niko nije nezamenljiv - rekao joj je Zola.

- Ja jesam nezamenljiva. Tebi ništa ne verujem, naročito posle onog što mi je rekla Aleksandra - odgovorila je Kulićeva.

POGINUO UČESNIK RIJALITIJA! On je 2018. pobedio u najgledanijem ŠOU PROGRAMU, a danas je REGIONOM ODJEKNULA OVA UŽASNA VEST!

- Miljana je izašla iz kupatila, a vrlo brzo je to uradio i Zola, a Kulićeva se iznervirala.

- Ne obraćam ti se, kao ova tri meseca. Sad možeš da izađeš sa mokrom kosom, a malopre nisi? Sram te bilo - rekla je Miljana i polila hladnom kafom Zolu po faci.

- Nakon polivanja, on se vratio u kupatilo da se opere, a Miljana ga je pratila i svađa se nastavila.

- Htela sam da dokažem da si folirant, jer si rekao da ne možeš da mi doneseš kafu jer ti je mokra kosa, a onda si izašao.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Neče se ludača smiriti dok nekog ne ubije, a onda će ja advokati vaditi da je luda i da nije svesna šta radi. Bog neka je upomoć nesrećnicima u prokletoj avliji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija