• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

09:16

(VIDEO) LJUBOMORAN SAM I BOLI ME DU*E ŠTA SAM! Zorica Marković se umešala u SVAĐU Lune i Marka, pa im PORUČILA OVO

Rijaliti

(VIDEO) LJUBOMORAN SAM I BOLI ME DU*E ŠTA SAM! Zorica Marković se umešala u SVAĐU Lune i Marka, pa im PORUČILA OVO

Podeli vest

Dok su se Luna Đogani i Marko Miljković svađali u dvorištu, prišla im je Zorica Marković koja je želela da ih posavetuje

- Kažeš da ništa nisi pogrešila, naravno da mi smeta, smeta mi, ljubomoran sam i morališem i boli me d**e šta sam. Hoću da shvatiš ti - rekao je Marko.

LUNA POKLONILA ISTI KRSTIĆ MARKU KAO I SLOBI? Miljković otkrio ovaj DETALJ, Anabela ga odmah SASEKLA! (VIDEO)

(VIDEO) ŠTA JA TRAŽIM SA BUDALOM! Miljković URLAO na Lunu iz petnih žila, pa je pogodio tamo gde je najviše boli: Ti ćeš da UMREŠ ako...

- Shvatila sam, odmah sam ti rekla da si u pravu. Uzmi raskini sa mnom - vikala je Luna.

- Hajde da vas zamolim nešto, nemoj da radite to u inat - rekla je Zorica.

- On mi priča svaki dan da hoće da raskine. Svaki dan mi preti indirektno stalno - vikala je Đoganijeva.

- Ja sam rekla ovoj ženi da ne gleda realno, šta je ovo dete sve pretrpelo, nije to lako. Prošle godine ste izašli, imali ste ljubav. Ovde jedva čekaju da vas vide tako - navela je pevačica.

- Ne, svi imaju hemiju samo mi nemamo - rekla je Luna.

- Ne želim da se svađamo, ti si mi najpotrebniji, hoću da te imam pored sebe. Jeste greška, izvinila sam se, kažem da ću paziti i da će mi biti to u glavi. Spusti loptu, ne znam šta da kažem više. Pored svega treba i sa tobom da se svađam - pričala je Đoganijeva.

- Sad je smak sveta što je tvoja mama ovde. Za mene je ovo problem, ovo je vid nepoštovanja i moramo da rešimo to - rekao je Marko.

- Hoćeš da me ostaviš zbog toga - pitala je Luna.

- Niko ti to nije rekao - naveo je Miljković.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Marko je ovde u pravu.Ne treba da prica o sexu sa drugim muskarcima.Mislim da ce velika razlika u godinama uticati da ne budu zajedno...mada Luni treba stariju da je usmerava jer su je roditelji totalno razmazili.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija