• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

24.04.2020

09:14

EVO ZA KOJU CIFRU KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Imao je jedan USLOV, želi samo nju NJU!

Rijaliti

EVO ZA KOJU CIFRU KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Imao je jedan USLOV, želi samo nju NJU!

Podeli vest

Sledi još jedna uzbudljiva sezona rijaliti programa.

Iako se rijaliti program „Zadruga 3“ još uvek nije završio, uveliko se radi na kastingu za četvrtu sezonu koja će početi, najverovatnije, 6. septembra.

U njoj će se naći sve zvezde dosadašnjih rijaliti formata u našoj zemlji, među kojima je i Kristijan Golubović. On je, kako smo saznali, već dogovorio uslove svog učešća.

(VIDEO) POGAZILA REČ! Luna nije bila na Matorinoj ŽURKI, čekala je trenutak i POKLONILA JOJ OVO, Sanji neće biti svejedno!

- Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju - ispričao je izvor blizak ovom takmičaru.

Foto: Zoran Sinko

Kako je dodao, u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti „Zadrugu“ - ispričao je dobro obavešten izvor.

Takođe, kako nam je otkrio, osim Kristijana, na imanju u Šimanovcima, naći će se i bivši učesnici ovog rijaliti programa, ali i ostali koji su ostavili veliki pečat u javnosti. 

- U „Zadrugu 4“ ući će svi učesnici koji su do sada ostavili nekog traga u rijalitijima. Osim Kristijana, na imanje u Šimanovcima useliće se i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, ali i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović - rekao je izvor.

Foto: TV Pink printscreen

(FOTO) ŠOK! KARLEUŠA PROMENILA LIČNI OPIS! Evo kako Jelena sada IZGLEDA

- Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla - rekao  je on.

Detalje ugovora, kako kaže, ne može da otkriva, ali ne vidi ništa sporno u činjenici da će dobiti veliki honorar.

- Sumanuto bi bilo da je drugačije. Mora da se zna ko je ko i ko kakvu gledanost donosi. Dogovor uvek mora biti na obostrano zadovoljstvo. Ako za deset meseci ne izađem iz Šimanovaca sa pola miliona evra, onda ništa nisam uradio - rekao je Golubović i dodao:

- Biće to do sada neviđeni rijaliti. Radujem se što ću biti u njemu sa svim starim igračima.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

300.000 evra za šest meseci,,,,,,, zašto li naša deca idu i uče školu ?????????????????????????????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija