• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

21:55

ČORBA IZ SUDOPERE! Zadrugarka je bila PRINUĐENA DA URADI OVO - Dok su svi spavali ONA JE ŠTAPOM intervenisala... (VIDEO)

Rijaliti

ČORBA IZ SUDOPERE! Zadrugarka je bila PRINUĐENA DA URADI OVO - Dok su svi spavali ONA JE ŠTAPOM intervenisala... (VIDEO)

Podeli vest

Ovo niste videli!

Jovana Tomić Matora tokom večeri odlučila je da se pozabavi sudoperom koja je bila zapušena i puna prljavih sudova. Zadrugarka je želela da pripremi večeru, ali je prvo morala da otpuši punu sudoperu.

SVI SU IH GLEDALI! Filip zadovoljavao Ivu pred milionima gledalaca - ZAVUKAO RUKU, MISLIO JE DA IH NE SNIMAJU! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Jovana je dohvatila štap i muljala vodu kako bi ona prošla kroz slivnik. Nakon što je uspešno obavila misiju, pozabavila se večerom.

AFERA FASADA OTKRIVENA! Porodičnu kuću Marka Miljkovića ANABELA JE CINIČNO PROZIVALA - a evo kako ona ZAPRAVO IZGLEDA!

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 3 godine

Ruke bi im posekao za ovo...Pa ovo je strasno u zivotu svom nisam video..Kakva stoka,bagra nekulturna...U ćosku preliva kanta sa djubretom..Pa korona je mala beba kakvu zarazu mozes da dobijes tamo..Ne razumem kako to trpi vlasnik..Pa ja sam musko cistiji sam od svake zene veruj te..Uh da mogu sa udjem da sredim bagru za nedelju dana..Ili bi slusali ili bi izasli sa -10,000e od kazni kunem se..Ko bele lale bi bili samo da me neko ovlasti..Gamad ne vidjena fujj

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija