• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

07.05.2020

19:00

INFORMER SAZNAJE: Filip Mijatov PRIZNAO KRIVICU, evo kako je došlo do SAOBRAĆAJKE - ovo će vas ŠOKIRATI!

Rijaliti

INFORMER SAZNAJE: Filip Mijatov PRIZNAO KRIVICU, evo kako je došlo do SAOBRAĆAJKE - ovo će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Nije vodio računa.

Kako portal Informer.rs saznaje, bivši zadrugar Filip Mijatov je danas doživeo saobraćajnu nesreću kada je prešao na suprotnu traku i slupao tek kupljen automobil marke mercedes koji je platio 68.000 evra.

SLUPAO TEK KUPLJENA KOLA OD 68.000 EVRA! Bivši zadrugar imao SAOBRAĆAJKU - novi detalji! Evo u kakvom je stanju! (VIDEO)

Foto: instagram/filipmijatov

GASTOZ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS! Priča se da ulazi u ZADRUGU - sada otkrio PLAN! Vraća se u Srbiju i radiće OVO!

Mijatova smo upitali kako se oseća i kako je došlo do udesa, a on nam je priznao da je razlog tome zato što je držao telefon u ruci i dopisivao se. 

 - Meni ništa nije bilo, malo stres i kada se airbeg otvorio udarilo me. Dopisivao sam se i zato mi se sve ovo desilo - kaže Mijatov za Infomer.rs.

Pogledajte i snimak kako je sve to izgledalo na mestu udesa:

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija