• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

07:08

(VIDEO) SKANDAL! MENE ONA LAŽE U OČI! Luna saznala sve DETALJE o Jeleni i Marku! Pešićeva se udaje za Miljkovića?

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL! MENE ONA LAŽE U OČI! Luna saznala sve DETALJE o Jeleni i Marku! Pešićeva se udaje za Miljkovića?

Podeli vest

Zadrugari su sinoć imali priliku da pogledaju i video-prilog famoznog gledanja u šolju Zorice Marković Jeleni Pešić nakon žurke u utorak. Naime, mnogo se polemisalo oko ovog događaja, a nakon ogledanog materijala Luna Đogani ustala je i prokomentarisala

- Ovo nema veze sa onim što su pričali, nit je Jelena rekla, nit je Marko rekao. Jedino u šta sam se uverila jeste da je Marko nije obratio Jeleni, ona njemu jeste. Ova rečenica je jako bitna, kokoška i snošaj, neka bude opravdanje da su pijani. Ono što ja nisam znala, a uverila sam se jeste da se Marko nije obratio Jeleni - rekla je Luna.

PROVEŠĆE VEČE VAN KUĆE? Nakon ZABRANE PRILASKA majci Miljana Kulić se odlučila na ovaj POTEZ - UH, ovo će biti teška noć! (VIDEO)

- Mene Jelena laže u oči, rekao sam da ovde šale nije bilo. Makro se seća, nije on budala. Ovde nije ništa slučajno! Marko je pre toga ovde pitao u sobi nekoliko puta šta je kokoška u šolji - rekao je Lepi Mića.

- Ja sam generalno sve ispričao, ovaj, nisam samo spomenuo Jeleninu rečenicu, ali nisam je ni registrovao, a sve ostalo sam izneo. Kad mi se obratila, ja sam tad uleteo u kuću. Meni je Zorica davala šolju, ja sam se obraćao svima koji su se našli tu .Luna je prokockala poverenje, razumevanje nemaš, poštovanje još uvek imaš i sačuvaj to i dostojanstvo. Gde sam sad stao, poenta priče je da se neću družiti sa Jelenom, jer to Luni smeta, kad mi se obratila, ja sam na kraju ušao u kući. - rekao je Miljković.

- Kada je bila prva želja, to nije pušteno, a onda sam ja htela i drugu, to sam i rekla, kada sam ubola i drugu, on je ušao u kuću, kada sam rekla: ,,Marko, Marko", to se i vidi na snimku. Iskreno, ja ne pazim, kada je bilo to da Marko i ja treba da prekinemo komunikaciju zbog Lune, to smo ispoštovali, ali ne pazim da li ću mu se obratiti ili ne, neću do te mere, ponavljam, mi nismo neprijatelji. To je bila šala, ove rečenice: ,,Marko, vidim te u šolji", toga se ne sećam, to je to, ništa strašno, ja nisam ništa slagala. Meni je Zorica rekla da ću se udati sledeće godine - rekla je Jelena.

AddThis Sharing Buttons- Kada je bila prva želja, to nije pušteno, a onda sam ja htela i drugu, to sam i rekla, kada sam ubolai drugu, on je ušao u kuću, kada sam rekla: ,,Marko, Marko", to se i vidi na snimku. Iskreno, ja ne pazim, kada je bilo to da Marko i ja treba da prekinemo komunikaciju zbog Lune, to smo ispoštovali, ali ne pazim da li ću mu se obratiti ili ne, neću do te mere, ponavljam, mi nismo neprijatelji. To je bila šala, ove rečenice: ,,Marko, vidim te u šolji", toga se ne sećam, to je to, ništa strašno, ja nisam ništa slagala. Meni je Zorica rekla da ću se udati sledeće godine - rekla je Jelena.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija