• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!/informer.rs

08.05.2020

08:25

DILERI SU DOŠLI PO SVOJE! Đole platio 700 evra za Gagijev život! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI - Bilo je pitanje života ili smrti!

Rijaliti

DILERI SU DOŠLI PO SVOJE! Đole platio 700 evra za Gagijev život! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI - Bilo je pitanje života ili smrti!

Podeli vest

Iako nije deo rijalitija i ne želi da komentariše učešće svog mlađeg brata, bivše snajke i bratanice u njemu, Đole Đogani je sve češće tema razgovora u „Beloj kući“

Anabela Atijas ne propušta priliku da pljune bivšeg devera, a to čini i Luna. Optužuju ga i da nikada nije bio dobar brat Gagiju, te da mu nije pomogao kada mu je bilo najteže.

(VIDEO) SKANDAL! MENE ONA LAŽE U OČI! Luna saznala sve DETALJE o Jeleni i Marku! Pešićeva se udaje za Miljkovića?

(VIDEO) ŠOK! ZILHA U ZADRUZI! Svi su prebledeli kada su je videli - Dragana prolila GORKE SUZE, a Edo...

Istina je, međutim, kako smo saznali, potpuno drugačija.

- Sve što pričaju Anabela i Luna je laž! Da im nije bilo Đoleta, u pojedinim momentima ne bi imali šta da jedu - ispričao je za „Alo!“ jedan od članova mnogobrojne porodice Đogani koji je insistirao na anonimnosti.

Kako kaže, isključivo Đoletovim zalaganjem, ali i finansijskim sredstvima koje mu je dao, Gagi se iščupao iz pakla droge.

Foto: printscreen/tvpink

Da je Gagi opasno zaglibio, Đole je saznao od Anabele.

- Anabela je došla jednog dana i rekla mu da se ovaj opasno navukao i zamolila ga je za pomoć. Rekla mu je da ona ne može sama, te da je nebrojeno puta pokušavala, ali nije uspela, da Gagi nju ne sluša i da misli da će jedino on uspeti u tome. I bila je u pravu - ispričao je izvor „Alo!“ i nastavio:

- Đoletu je pao mrak na oči kada je to čuo i odmah seo u kola i otišao po Gagija. Odveo ga je kod doktora i platio seanse. Čak je na prvoj bio prisutan i on, ali lekar je nakon toga rekao da njegovo prisustvo više nije neophodno - ispričao je izvor dobro upoznat sa dešavanjima u porodici Đogani.

Foto: TV Pink printscreen

- Iako je Gagi obećao Đoletu da se više neće drogirati, to nije ispoštovao. I ne samo to, nego se zaduživao kod narko-dilera, koji su mu zbog duga i kamate koja je rasla iz dana u dan pretili da će ga ubiti. Dug je narastao na nekih 700 evra i tek nakon što ga je Đole izmirio, ostavili su ga na miru - ispričao je izvor „Alo!“.

Kako bismo dobili Đoletov komentar na ovu priču, pozvali smo ga, ali on nije želeo da komentariše ni svog brata, ni Anabelu, ni Lunu, kao ni ono što se desilo u prošlosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U prolazu

pre 3 godine

Ne znam sto se sada poteze ovo, licno bih pohvalila Gagija koji uspeo da izadje iz pakla droga sto nimalo nije lako ! Svaka mu cast i sve pohvale za napor i jaku volju !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija