• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

09:33

(VIDEO) SKANDAL! MARKO GUTAO ANABELU POGLEDOM NA ŽURKOVIZIJI! Luna završila u SUZAMA

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL! MARKO GUTAO ANABELU POGLEDOM NA ŽURKOVIZIJI! Luna završila u SUZAMA

Podeli vest

Na "Žurkoviziji" učestvovali su Anabela Atijas i Nikola Orozović sa Anabelinom pesmom "U tvojim kolima!

Njih dvoje toliko su se dobro snašli na sceni da su sve ostavili impresioniranim.

(VIDEO) LUNA ĐOGANI GOLA! Kamere sve SNIMILE - sevnula GU*A - pokazala više nego što je želela?!

(VIDEO) NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU, PAO ŽEŠĆI SE*S! Luna i Marko nisu skidali ruke jedno sa drugog, RAZVALILI TUŠ KABINU, a onda je došao ON!

- Orozoviću ti si bio fantastičan, mora da je ova Anabelina energija uticala na tebe da te je ponela, ona je profesionalac. Stvarno ste izgledali kao iz spota, stvarno sve pohvale - započeo je Marko Miljković koji je sve igrao u stolici uz pesmu, a đuskao je i Gagi, dok je Luna bila nepomična, a u jednom trenutku se moglo videti i da jedva suzdržava suze.

Ostatak žirija imao je samo reči hvale za nastup ovo dvoje.

- Bili ste odlični, Orozoviću, zablistao si na sceni, verovatno ti je Anabela dala tu podršku, kao da sam gledao spot, perfektno - rekao je Miljković.

- Anabela je majstor za tu priču, ali neću uzimati ovo u obzir, jer je Anabela profesionalac - dodao je Mića.

- Anabela, prelepa kao i uvek, Orozoviću, zablistao si - istakla je Zorica.

- Orozoviću, kakva si glava. Anabela, njena pesma, njeno igranje, sve odlično... Top! Kao da imaš 25, Orozoviću, ovaj stajling, da zaplačeš. Bolje da te povezuju sa Brendonom, nego da nosiš to - prokomentarisao je Janjuš.

- Šta da kažem posle ovako divnih reči prijatelja, ja ću se bazirati na Anabelu. Kao da imaš 20 godina, apsolutno profesionalno, kao da gledam spot - dodao je Đedović.

Luna neko vreme nijue došla sebi zbog načina na koji je Marko gledao Anabelu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 3 godine

Devojka nije sva svoja , njoj stvarno treba jedno dugo lecenje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija