• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

15.05.2020

07:00

POTPISANI UGOVORI ZA "ZADRUGU 4"! Jedno ime je PRAVO IZNENAĐENJE - evo ko sve ULAZI!

Rijaliti

POTPISANI UGOVORI ZA "ZADRUGU 4"! Jedno ime je PRAVO IZNENAĐENJE - evo ko sve ULAZI!

Podeli vest

Preti da bude najgledanija sezona do sada!

Rijaliti "Zadruga 3" još nije završen, a brojni poznati već su potpisali ugovore za narednu sezonu!

Kako Informer saznaje, glavne zvezde "Zadruge 4", koja će početi 6. septembra, biće Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Miljana i Marija Kulić...

- Prvi je ugovor potpisao Kristijan i to čim je izašao iz zatvora. Odmah je dobio kaparu! On je čak tražio i da u rijaliti uđe podruku sa Jasminom Medenicom, koja je bila zaljubljena u njega još kad su 2015. bili na "Farmi 6", gde mu je redovno prala noge. Kristijan smatra da će njih dvoje biti dobitna kombinacija za gledanost - kaže izvor Informera i dodaje da Jasmina neće biti jedina Kristijanova bivša ljubav u rijalitiju:

- Ugovor je potpisala i Stanija, s kojom je Kristijan imao buran odnos u "Farmi". Pošto je ona pobedila u tom rijalitiju, Golubović je od nje zahtevao da mu da deo nagrade jer je, kako je tvrdio, on zaslužan za njen trijumf. Obećavala mu je 25.000 evra, ali mu je na kraju dala 12.000! Oboma je novac veoma bitan i sigurni smo da neće imati milosti dok se bore za novu glavnu nagradu od 50.000 evra.

Foto: tv pink printscreen

U "Zadrugu" će po četvrti put zaredom ući Luna Đogani! Producenti očekuju da će između nje i Stanije leteti perje.

- Najpre će ući Stanija, a posle nekoliko meseci Luna. Njih dve se ne podnose, verujemo da će njihove svađe oboriti rekorde gledanosti - priča izvor.

Foto: TV Pink printscreen

U septembru će se u rijaliti vratiti i Miki Đuričić.

- To će biti moje poslednje učešće u rijalitiju, posle idem u penziju i posvećujem se budućoj supruzi i ćerki, koja nam stiže u avgustu - kaže Miki i dodaje da se ne plaši Kristijana:

- Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao! Možda sam i gori batinaš! On treba da se plaši, a ne ja! Ja ne ulazim zbog pobede, već zbog honorara - priznao je on.

Foto: printscreen/tvpink

Kako saznajemo, Miljana i Marija Kulić i dalje pregovaraju sa produkcijom jer imaju specijalne zahteve.

- One traže da u rijaliti prvo uđe Marija, a kasnije Miljana. Još ništa nismo precizirali - priča izvor i dodaje da to neće biti jedina ćerka i majka u rijalitiju...

Foto: Printscreen You Tube/AmiG show

Mina Vrbaški je već potpisala ugovor i to će biti njena četvrta "Zadruga", a ovih dana na sastanak sa producentima treba da dođe i njena majka Ivana.

I Maja Marinković je pristala da uđe u četvrtu sezonu, a predložila je da joj se u rijalitiju pridruži otac Radomir Marinković Taki. Ta ideja se dopala producentima!

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE SVA IMENA KOJA SU ZA SADA U PREGOVORIMA ZA ULAZAK U ZADRUGU 4!

Kamere na svakom ćošku

Kako saznajemo, producenti "Zadruge" će tokom leta renovirati imanje u Šimanovcima. Kamere će postaviti bukvalno u svakom ćošku, a neke kadrove će snimati dronovima. Voditeljski tim se neće menjati, emisije će nastaviti da rade Dušica Jakovljević, Milan Milošević i Ognjen Amidžić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 3 godine

Bruka. To nije zadruga 4 to je nastavak prve sezone. Jedni te isti ljudi. Pokazali su se kao dobri glumci i oni ih ponovo angazuju. Hvala te ljude ne zelim vise da gledam

Rada

pre 3 godine

Do kad reciklirate iste face, dajte nove likove, ovi su dosadili i bogu i narodu

GAGA

pre 3 godine

Halo Miljana , bolje da si dala te pare doktorima !! Najveci poklom tvome sinu bi bio " normalna majka " . Ne ulazi u Zadrugu 4 , bolesni smo vise od tebe i tvoje majke !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija