• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2020

18:04

IZGUBILA SAM ĆERKU! Anabela Atijas RONI GORKE SUZE, sa Lunom ne priča, a druga je... - ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

IZGUBILA SAM ĆERKU! Anabela Atijas RONI GORKE SUZE, sa Lunom ne priča, a druga je... - ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo sebi neće moći da oprosti.

Anabela Atijas se rasplakala tokom popodneva jer neće biti sa svojom najmlađom ćerkom Blankicom za njen rođendan koji je sutra.

RAZVEO SE AMAR GILE! Pevač stavio tačku na BRAK - OVO JE RAZLOG! A njegov sin Daris je...

Pevačica je priznala Maji Marinković koliko joj je teško jer nije kraj svoje naslednice, a u Beloj kući je izgubila ćerku zbog svađa. 

Foto: TV Pink printscreen

- Prvi put da ne mogu da je zagrlim... Misliš da ona razume da ja ne mogu da izađem odavde... Što sam došla, da isteram pravdu, a izgubila sam ćerku. Blankica je sva nežna, brižna, stalno izgovara "Volim te" vaspitačica. Samo ide i priča "Mami, volim te". Meni tako iz čista mira. Uvek joj napravim prelep rođendan, prošle godine smo bile u Diznilendu. Bili smo tri dana. Blamiram se pred celim svetom, svaka šuša me naziva patetičnom, da glumim, da nisam vaspitala ćerku. Ja ne znam da li je Luna sinoć bila iskrena, da je tužna zbog mame, možda je zbog toga što je čula da je Jelena dala pivo Marku. Daj Bože da je grize savest iz srca - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink printscreen

ŠOK - "KOLIKI TI JE" Gastoz objavio prepisku kojom je sve ZABEZEKNUO, nećete moći da verujete kada VIDITE OVO! (FOTO)

U video-prilogu pogledajte detaljno o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U prolazu

pre 3 godine

Dosta bre vise sa ovom foliratnkinjom - provaljena je !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija