• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

22:06

"LIČNO SAM GA IZBACIO..." Oglasio se Željko Mitrović o ZADRUZI I NASILJU - Instagram IZGOREO nakon ove OBJAVE (VIDEO)

Rijaliti

"LIČNO SAM GA IZBACIO..." Oglasio se Željko Mitrović o ZADRUZI I NASILJU - Instagram IZGOREO nakon ove OBJAVE (VIDEO)

Podeli vest

Želi da stane na put nasilju!

Kristijan Golubović prvi je zvanični takmičar "Zadruge 4"!

Direktor "Pinka" objavio je na Instagramu snimak kako Kristijan potpisuje ugovor i napisao...

ZA TRI SATA SE SPREMA OZBILJAN HAOS! Najavljeno je da će se desiti OVO - dugo se čekao taj TRENUTAK, mnogi NISU SPREMNI!
BLANKICA UPOZNALA ZADRUGARE, MARKO SE SKLONIO! ŠOK - pogledajte SCENU! Nije došao da je vidi, a GAGI... (VIDEO)

- Počeo je kasting za Zadrugu 4! Ideja mi je da ova deseta godina opčinjena rijaliti epohom bude kruna, sa učesnicima, koji su obeležili sve prethodne rijalitije. Kristijan kaže da će se svi iznenaditi njegovim novim profilom, jer kako kaže, ušao je u zrelije godine! Aj da vidimo! - napisao je Željko na svom Instagram profilu, a ispod se našao komentar fana koji je zabrinut da će se Golubović ponašati nasilno.

 

 

- Sve je to fino i treba nam šou, ali nažalost nasilje nikako, a on je samo na silu i pretnju prolazio - napisao je jedan od Mitrovićevih pratilaca, na šta je Veliki šef odgovorio:

JEDNA REČENICA SLOMILA JE LUNU! Blankica jedva obraća pažnju na SESTRU, a kad joj je rekla OVO - MOLILA JE ZA OPROŠTAJ (VIDEO)

- Lično sam ga izbacio zbog mnogo manje stvari, nego što danas gledamo ispred skupštine! - bio je odgovor direktora Pink televizije.

Foto: instagram/zeljkomitrovic

 

U NJEGOVOM KAFIĆU SE SVE ODIGRALO! Mlađa otkrio ISTINU O LUNI I GASTOZU - postoji DOKAZ! Evo šta je BILO!

Podsećanja radi, Kristijan je diskvalifikovan sa "Farme 6", nakon što je nasrnuo na Tamaru Đurić i polio je vodom i verbalno napao Jelenu Krunić, a potom se zaleteo na Radeta Lazića i glavom ga udario u lice.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normala

pre 3 godine

To sto gledamo ispred Skupstine je posledica Velikog brata, Zadruge, Parova, ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija