• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SrbijaDanas.com, Informer.rs

24.05.2020

20:08

SKELET KOJI HODA, KALAŠTURA! Delile su istog dečka, a sada je po njoj OSULA DRVLJE I KAMENJE - Bivša zadrugarka OCRNILA Minu!

Rijaliti

SKELET KOJI HODA, KALAŠTURA! Delile su istog dečka, a sada je po njoj OSULA DRVLJE I KAMENJE - Bivša zadrugarka OCRNILA Minu!

Podeli vest

Vrbaški joj se zgadila.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su ceo dan proveli u svađi jer zadrugarka nije dobila pozdrave od njegove porodice putem čestitke za današnji praznik Bajram. Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica "Zadruge" pomno prati dešavanja u Beloj kući, te nije mogla a da ne prokomentariše Minino ovogodišnje ponašanje.

Foto: TV Pink printscreen

LUNA ULAZI U "ZADRUGU 4"? Đoganijevoj je dosta PONIŽENJA, donela konačnu odluku! SA TRONA SAM PALA NA DNO! (VIDEO)

- Malopre gledam Bajram, povraća mi se, Bože oprosti na današnji dan, ja sam tako vaspitana da "volim svoje, poštujem tuđe", svima sam poželela srećan Bajram, ali bar su mogli na današnji dan, taj jedan, da to ispoštuju, i taj isti Mensur kada je Mina pravila s*anja, za Uskrs, itekako je dečko to ispoštovao, a ona njemu pretura čestitke, ne bi li videla svoje ime i podršku za nju. I ona se nak*rčila i otišla od njega, ono fazon "ko te j*be", a on dečko presrećan zbog poklona, konačno onaj dečko od pre šest meseci, puno mi srce. - kaže Krunićeva, a onda se okrenula Mini Vrbaški:

 

Foto: printscreen instagram/jelena_krunic_official

ČOVEK GREŠI, PLAČI, NEĆU TI ZAMERITI! Đole Đogani napisao pismo Gagiju, spomenuo Lunu i Anabelu - ŠOK!

- Ovo je skelet koji hoda, ova kaldrmarka, kalaštura, šoder, šut, kako god, ne da mu ne treba, nego mu je samo blato na obrazu, koje će, nadam se, skinuti, kada bude izašao iz rijalitija. "Ti si mene ovakvu napravio, na skeleta, ali ne, ja hoću još da smršam", pa odluči se, jel te on takvu napravio ili hoćeš da smršaš. Totalno je kontradiktorna, jedan od najgorih likova koji postoje tamo. Vidim da ide na to da uđe i u "Zadrugu 4", jer prespava celu "Zadrugu", tu je naravno opravdanje Mensur. Samo imbecil (izvinjavam se osobama sa niskim koeficijentom inteligencije), ali samo imbecil ne može da provali da je to njena gluma. Ogadila mi se - kaže Jelena.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija