• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

16:24

JANJUŠ OTKRIO DA LI ĆE OSTAVITI ŽENU! Palo javno priznanje - ne može da sakrije EMOCIJE PREMA MAJI, pa doneo FINALNU ODLUKU! (VIDEO)

Rijaliti

JANJUŠ OTKRIO DA LI ĆE OSTAVITI ŽENU! Palo javno priznanje - ne može da sakrije EMOCIJE PREMA MAJI, pa doneo FINALNU ODLUKU! (VIDEO)

Podeli vest

Morao je se da prizna sve

U toku je radio emisija "Sprrrdnja" koju uređuju i vode Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš. On je ovu emisiju odlučio da posveti situaciji i svojoj aferi sa Majom Marinković.

ANDREJ ATIJAS NAPUSTIO SRBIJU SA BLANKICOM! Šok - isplivala SLIKA, KOVID 19 LET! Nigde nema NINE ĐOGANI - sa maskom na licu u avionu (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

- Nisam imao ni u malom mozgu da će mi se ovako nešto dešavati. Poznavajući sebe, mislim da treba sve iz početka da pričam. Držim u sebi nešto već par meseci, to se vidi i oseća. Znam da sam pogrešio i da nema opravdanja za to - počeo je Janjuš.

- Ja mislim da postoji, to su osećanja - uveravao ga je Karić.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Nikad u životu nisam pomislio da ostavim ženu. Koliko god da sam pravio greške, ne moja žena, uvek smo našli neko rešenje i uvek je to, kad bolje razmislim, možda je bolje bilo da je neko sa druge strane presekao. Jer ja nikad nisam mogao da presečem jer je to osoba koja... Ne mogu da ti objasnim dok je neko ne upozna, ja u nju nisam posumnjao za 10, 11 godina. Ja sam čovek koji čudan život živi. Pokušavao sam sebe da smirim u drugim situacijama i nikad sebe nisam smirio. To je izgleda moja slabost koja nije dobra. Ovo što se desilo, ja znam da se dešavalo i drugima, ali ovo je javna scena. Ovde su mi proradile emocije prema Maji. Nisam mogao to da sakrijem - otkrio je Janjuš.

Foto: TV Pink printscreen

PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA - NAS TROJE! Subotićka objavila - PECA JE JOŠ VIŠE SMRŠAO, prepolovio se! Zaljubljeni, razmenjuju nežnosti (FOTO)

- Naš brak je toliko bio, kako da definišem, toliko je bio... Ona je dolazila u situaciju da mi je*e mater 100 puta, zbog mnogo drugih stvari, izlazaka, ali mi smo se toliko voleli da je to bilo da se pređe preko svega. Da li se prelazila zbog Krune, to ne znam - priznao je Janjušević.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija